|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
loonbg Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 23, 2009 18:21 Заглавие: Касетофон Siemens RS806 - Проблем |
|
|
Здр.
Реших да потърся помощ тук , тъй като след дълго търсене неможах да намеря и грам информация . Става вапрос за един доста стар касетофон Simens Rs 806 който ми е спомен и така не ми дава смелост да го хвърля ( дори си има някакъв 3 степенен усилвател - вграден )
Тъй като преди години , реших да се правя на майстор и го разглобих. Но проблема дойде по късно ... тоест нямаше начин да го сглобя наслука и то без да го изгоря накрая (вс. кабели изгледат така еднакви ) . Затова реших да потърся из нета някаква информация (схема) , обяснение как да го зглобя и се натъкнах на този сайт : http://www.manuals-in-pdf.com/advanced_search_result.php?keywords=siemens+rs806&forward=plist кадето има дадено пълно сервизно обяснение . Но на мен ми се вижда пълно престъпление да дам 25 долара за касетофон , който би могъл да се равни на моите скромни 19 години Ако някой може да ме упъти или да ми даде някаква информация , обяснение или нещо от този сорт за този касетофон .. ще му бъда много благодарен . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 25, 2009 7:44 Заглавие: re: |
|
|
Има сервизи за тази работа. Ще ти излезе по евтино от 25 долара.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|