|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Danev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 26, 2009 16:07 Заглавие: MP4 Player NEO MP-02F MVOX-проблем с фърмуера |
|
|
Фърмуеера е
V.-ACI2093-S75-1
2007.05.03
9.1.52
2007.06.06
Проблема е че ми върти мозъка и ми изкарва съобщения с ..Disk Error...като се опитам да отворя нещо.При всяко свързване с компютъра и опит да му кача нещо се жалва че диска не е форматиран а ундос не може да го форматира.Веднъж го форматирах и успях да му кача една песен но на следващото свързване пак същото.Радиото си свири нормално но то няма нищо общо с паметта.Това ме навежда на мисълта че е от фърмуера проблема.Плеера забива често е в повечето случаи дреме след включмане с едно пясъчно часовниче на дисплея с часове.Откъде може да се намери фърмуер за този модел и програма за смяна или ъпдейт.То в менюто си има опция за това но не мога да разчитам че така ошашавен ще си свърши работата коректно
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|