Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PANASONIC DVD-S295 зключено

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Krasimir . Yovchev
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 15:57    Заглавие: PANASONIC DVD-S295 зключено Отговорете с цитат

Здравейте колеги.Донесоха това DVD детето им си играло, със дистанционото и му вкарало код. Ако, някой може, дами потскаже, как мога, да го отключа, ще съм много благодарен.РОвих, тук там из гугала, но ненамерих нищо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 16:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Тия техники обикновенно имат "мастер" код за подобни цели и ситуации, но трябва да се чете литературата с него при това внимателно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Krasimir . Yovchev
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 16:16    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
....
От твоя пост нестава ясно знаеш ли нещо по въпроса или само си пишем .
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 16:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Знам това, че човек притежаващ такива техники от марките JVC, Panasonic, Sony, Pioneer и подобни е добре да си седне на буквите и внимателно да се запознае с ръководството по експлоатация т.н. User manual, което при гореспоменатите е сериозна книжка.
Като правило там се крият отговорите на подобни въпроси.
Както и на такива - защо престана да ми работи дистанционното примерно.
Бих могъл и аз да поровя за решението, ама не ми е много ясно защо трябва да го правя. Още повече при подобно отношение.
Освен това не става много ясно от това което си написал кое му е заключеното: не може да се пуска, не може да си вади диска, ограничен е достъпа до определени функции или нещо друго?
А за писане - можем да си пишем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mteddy
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 17:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Тука http://www.dcevolution.net/panasonic/index.php?option=com_content&task=view&id=38&Itemid=62 чете ли?
Но не пишеш какво му е заключено. Намери си го в сайта.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 17:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е един от възможните варианти:

На 20-та страница от User manual-a. Намирането му ми коства не повече от 10-тина минути.
Върнете се в началото
Krasimir . Yovchev
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 17:40    Заглавие: PANASONIC Отговорете с цитат

Нямах UZER manual , но и това което даваш не деиства. DVD-то чете MP3 и CD , но пуснеш ли DVD изписва : Yor selection exceeds the players rating limit. Do you want to change the limit? . Пробвах това от uzer manoal , но нещо не се променя.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 17:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо - не се отговаря с този бутон който ползваш и при количеството постове които имаш би трябвало да го знаеш!
Второ - вместо да пишеш, че не става това което е написано (рядко лъжат подобни фирми), по-добре напиши ти какво си разбрал от написаното там и как го изпълняваш, защото имам силни подозрения, че не го правиш както трябва.
Трето - аз също нямах User manual, но ТИ го намерих.
Върнете се в началото
Krasimir . Yovchev
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 02, 2009 17:52    Заглавие: PANASONIC DVD-С295 зключено Отговорете с цитат

Проблема беше в една от микретите, на пулта QUICK OSD.Смених я и проблема се реши.БЛАГОДАРЯ ти RC информацията ти ми помогна.Закривам темата.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети