Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам DECT телефони /насипно/
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 11:13    Заглавие: Продавам DECT телефони /насипно/ Отговорете с цитат

Продавам всичките телефони, които са на снимката. 3 станции, 2 адаптера и 9 слушалки. Всяка станция може да регистрира до 5 слушалки. Пробвал съм само няколко - има и работещи, но нямам БТК за да продължа пробите.Продавам ги за части, или ако на някой му се занимава с проби и тестове - ще му осигуря превод на инструкциите по настройките.Имат вграден секретар. Цена за всичко - 20 лв.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 21:51    Заглавие: Re: Продавам DECT телефони /насипно/ Отговорете с цитат

Предполагам са с акумулаторни батерии, ако имат поне 3-4 работещи батерии ги взимам))

Каква им е марката?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 03, 2009 22:34    Заглавие: Акумулаторите.. Отговорете с цитат

..им бяха NI-MH стандартен размер АА, 1.2 в. 2 бр. на слушалка, обаче отдавна са употребени за друго. Намират се навсякъде и не са скъпи...
Адаптерите са с две напрежения.
Върнете се в началото
bbb
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2013 8:28    Заглавие: Телефони Отговорете с цитат

Аз съм новия собственик на тези телефони (повече от година...). Та каква е причината за закупуването - не че ми трябва дом телефон а възможността да се ползват за бебефон - преди време ползвах безжичен тел. от същата марка с две слушалки като бебефон. След запитване към колегата той ме увери че и тези апарати също поддържат тази функция и аз ги вземах. Какво беше учудването ми: те имат функция бебе а не бебефон. Така пише и в упътването на немски което ми прати, а ми трябваше време за превод. Разликата е че при активиране функция бебе с кой да е клавиш се набира предварително записан номер а не се "подслушва" бебето. Та с едно приятелско семейство щяхме да имаме по един комплект бебефон ама.... След прозвъняване на колегата той каза че не е вярно и си имат функция бебефон. Както и да е . Всичко си остана за моя сметка. Днес обаче ми попадна стара тема на Tihich :
Некоректен съфорумец : http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?p=257702&highlight=#257702
Та се чудя какво би отговорил за тази своя сделка Smile
Върнете се в началото
k810
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Несебър

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2013 12:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Бебе и бебефон са близки думи и може да не те е разбрал. Пък и за 20 лв за всичко много не си струва да се коментира, то само адаптерите струват някъде там, а като добавим и че има работещи телефони с Clip и секретар...

Пиша това понеже от него съм купувал няколко килограма видеосендери, ако не се лъжа и няколко килограма безжични телефони на символични цени, и няма за какво да се оплача.
Върнете се в началото
bbb
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2013 13:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами то добре ама като не ми вършат работа за какво ми са?!? А говорим за коректност ....
Върнете се в началото
gigant
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2013 14:20    Заглавие: За коректността Отговорете с цитат

bbb, мисля че неоснователно се жалваш. Човека е написал:
Цитат:
Продавам ги за части, или ако на някой му се занимава с проби и тестове - ще му осигуря превод на инструкциите по настройките
Сиреч продава скраб и си го казва абсолютно коректно. Сега за 20лв да ти провери какви функции имат, дали работят всичките, може би даже и гаранция да ти даде?
Върнете се в началото
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2013 14:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Tя стана като говорилня тази тема,ама минало е повече от година. И сега се сещаш че може би нещо не е наред. Оставям настрана смешната цена,в крайна сметка всеки сам преценява. Но някак си е нелепо да чакаш повече от година някой да се оплаче от някого и да започнеш и ти. Трябвало е да го направиш веднага,да говориш с продавача да развалите сделката и ако откаже,тогава. Сега е малко странно,не мислиш ли?

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Tihich
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2013 16:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Искам да благодаря на всички, казали по добра дума за мен, в тази леко странна тема! Мисълта, че усилията за коректност от моя страна, към останалите членове на Форума, са забелязани - определено е приятна!
Винаги съм описвал състоянието на нещата, които съм предлагал, с изключение на едни памети - но просто възстанових сумата. По различно време са ми изпадали количества от техника, която съм предлагал на символични цени и воден от мисълта, че Форума е средище на хора, които (професионално), могат да усвоят елементите и.
Младежът с инициали "bbb", най-вероятно е очаквал нещо различно, от това което съм дал като описание и търси някакъв реванш, или той си знае какво. Телефоните са взети през 2010 год. като е имало работещи м/у тях, което се разбира от л.с. до мен:
"bbb
До: Tihich
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 21:11
Заглавие: Re: Дект телефони
От цялата работа се отърва от телефоните. Вече ми стана ясно защо са без батерии-ами имат прекалено голяма консумация. С батерии 2500 mAh изкарват....24 часа. Уж са дект технология а си хващат някакви смущения и базата си свири когато поиска. За обхвата - и там няма грешка в от стая в стая през коридор не отваря. Много съм ти задължен за услугата"
Човекът иска за 20 лв. и качество....по възможност и да е високо. Липсата на екстри, като "бебефон" - все още не го притеснява. Това се случва 3 години по-късно!
От датата се вижда тригодишен юбилей, а ако се сравнят текстовете на "police_bg" и "bbb" - може да се видят и странни стилистични и правописни прилики!
Искам да помоля Модераторите - да оставят този несвързан с раздела текст. Нещо като право на отговор.
Върнете се в началото
bbb
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 20, 2013 21:53    Заглавие: бебефон Отговорете с цитат

Да функцията ме притесни още в началото и усилено си търсих превод. А в тел. разговор продавача ме убеждаваше че не съм прав. И тук в отговор на всички изказали мнение във форума не съм писал никъде за пари. (вече съм ги преглътнал - и парите и подвеждането) Да това става преди време. В другата тема моя продавач се жалва от некоректен съфорумец "Набутването е от куриерските в двете посоки" а тук?!?

Ако модераторите и всички който имат права в този форум решат могат да ме накажат и каквото решат да направят с темата и участието ми...
Просто исках да покажа още едно лице...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети