|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
infineon Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 03, 2009 20:12 Заглавие: Проблем с странно забиване на Nokia N73 |
|
|
Имам Nokia N 73
Проблема започна със старата оригинална батерия която се надуваше. Накрая с нея телефона почна да забива.
Смених батерията с китайска.
С нея в началото проблема с забиването изчезна но след около 3 месеца пак се появи.
Значи както е включен телефона и отказва да реагира светва подсветката но екрана остава тъмен, след рестарт на телефона се оправя.
Когато е в забило състояние доста бързо гълта батерията.
Понякога не забива напълно, мога да влизам в менютата но когато опитам да отворя нещо дава "памет пълна".
Забелязвам че понякога и се рестартира сам.
Ъпдейтнал съм му фирмуера.
форматирал съм го, пробвах го и без карта памет но проблема остава.
Телефона не е мокрен изпускан е доста рядко.
Забелязах че забива като е в стендбай, имал съм случаи да говоря над 1 час без да забие, също ако правя нещо с него (играя игра) не забива, но оставя ли го в стендбай и след някое време се бъгва.
Имате ли идеи на какво може да се дължи?
Коригирай си поста и заглавието-имена на марки-на родния им език Коригирано
Последната промяна е направена от infineon на Сря Юни 03, 2009 22:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|