| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Gryp Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 09, 2009 9:28 Заглавие: Схема смущаваща аудио техника |
|
|
Имам следния проблем , живея в непосредсвена близост до циганите в нашия град, напоследък като твърд електорат на някои партии започнаха да си позволяват МНОГО! изнасяйки ми виещи концерти и поздравления с доста мощно узвучаване... та мисълта ми е някаква схемичка с възможности да заглушава аудио (нискочестотна техника).
Надявам се да има решение за този проблем и да изговя нещо доста мощни позволяващо ми да спра циганското нашествие поне в тази му посока... просто искам като се прибера да ми е тихо и спокойно а не да ми се насаждат цигански маанета ... _________________ Константин Джупаров |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 09, 2009 9:45 Заглавие: |
|
|
| Малък ядрен взрив. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 09, 2009 9:52 Заглавие: |
|
|
Партии,електорати...
И поредния озверял от расизъм...
Между другото като ти гледам нивото на грамотност с нищо не е по-високо от нивото на един средностатистически циганин-
| Gryp написа: | | непосредсвена...узвучаване |
За това че не знаеш къде се слага запетая и къде не-отделен въпрос.
И някакси тази неграмотност хич не вързва с големите ти иначе претенции-
| Gryp написа: | | ... все пак образован човек съм . . . професинална гимназия и бакалавар "Електоника" съм завършил .. |
Опази боже от такива Узвучаващи бакалаври.Да не си имал впредвид "бакалин",а не "бакалавър"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|