Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПОМОЩЩЩЩЩ....

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ofni
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Вто Юни 09, 2009 18:56    Заглавие: ПОМОЩЩЩЩЩ.... Отговорете с цитат

Добър ден искам да попитам може ли някои да ми помогне спешно ми трябва помощ!!!
Имам да правя проект по Аналогова схемотехника на тема
RC генератор с фазовъртяща група
f=1000hz Ec=10v
Моля ви помощ Smile
Мерси предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 09, 2009 19:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Поредния готован ! Че и вика ! Какво си направил ти по проекта ? Избра ли си схема ,изчисленията ли не ти излизат ,или чакаш някой да го направи вместо теб от игла до конец ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Вто Юни 09, 2009 19:29    Заглавие: Отговорете с цитат

ELP, и неговата не е лесна! Laughing . Я ти се опитай да извикаш:
Помощщщщщщщщ... На мен ми е по- лесно например: Помоооооооооооощ... Wink Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 09, 2009 20:14    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз така.Аз пък ми възложиха проект да изям една тава кифтета.Проблема е че няма тава с кюфтета.Няма и подходящи напитки за преглъщане.Пък пустите кифтета пресядат.
Някой ако има тава с кюфтета-да носи.Ако има и вино и ракия-и тях да носи.А аз най-тържествено обещавам да я изям и да изпия виното и ирикията.

Тая тема я затварям.Питащия да си седне на трибуквието и да си прочете учебниците и тетрадките по които е учил.После да си размърда трибуквието и да извика неволята.Пък после ако срещне някъде конкретни трудности и неясноти-да пита тук във форума.Форума е за това-за взаимопомощ на хора,които е видимо че преди това са си мръднали пръста да си помогнат сами.
Но със сигурност не е място за готованство. Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети