| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Alex57 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 11, 2009 21:54 Заглавие: Siemens A50-след заряд изключва |
|
|
| След като си смених старата батерия с нова , започна да се изключва автоматично след всяко зареждане.Иначе всичко е наред,изкарва по 5 дена работа с един заряд.В манюала не намирам нищо за случая.Някакъв съвет? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 12, 2009 7:44 Заглавие: ре: |
|
|
100% батерия. Взел си леко "фалшива", илиенска батерия. То не е само да "държи". Батерията си има и електроника, там е фалша.
пп. Защо пишеш, че се изключва след всяко зареждане . Изключва се "по време на зареждане". Може и след 5 минути. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 12, 2009 9:22 Заглавие: |
|
|
| Трябва да се калибрират стойностите в епром-а на апарата, ако ти се занимава - http://forum.siemens-club.ru/ - тук има инфо и програми как става. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 12, 2009 9:59 Заглавие: re: |
|
|
Убеден съм, че няма да успее. Каква калибрация, телефона си е калибриран. Със старата няма този проблем, дори и да държи малко. Освен да му омаже EEPROM-а. Новата батерия може и електроника да си няма. Само да са изведени + и - и един резистор към средната точка.
пп. Ако сложиш тази батерия на друг SIEMENS ефекта ще е същия. Повярвай ми.
Ако не те мързи и имаш желание, можеш да размениш клетките на 2-те батерии. Разцепват се лесно. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 12, 2009 17:31 Заглавие: |
|
|
Ами обикновено се изключват като се заредят напълно.Тъй са СИМЕНС-ите.Колко ядове съм брал с тах по алармите,дато съм ги наслагал  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Alex57 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 12, 2009 20:29 Заглавие: |
|
|
| Здравейте всички!Не съм уточнил,че изключва след като зареди напълно батерията.Не,че ми създава голям проблем,но е досадно някак.Ще я карам така докато излезе някой по- сериозен дефект и ...на сервиз.Блг. на всички за вниманието и отделеното време.Сашо |
|
|
 |
|