| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hannibalbg Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 17:24 Заглавие: въпрос за мини камера |
|
|
| Здравейте,нов съм тук и може да съм объркал мястото на въпроса,но моля да ме извините ако съм объркал.Въпросът ми е следния-Купих си една мини камера вградена с химикал.Отворих я вътре имаше една батерия 220mah,но с нея се получаваше запис около 20-30мин.Затова сложих батерия от телефон 1400мач.Обаче отново проблем.Камерата прави запис,2 фаила по час и половина и изключва.Като я пусна на ново продължава да работи,значи в батерията има ток.Някой може ли да ми предложи вариант за такава камера която да издържа запис около 10-12 часа без да изключва.Или пък какво да направя,тази която имам да не изключва непрекъснато.Дано да съм написал правилно въпроса и да сте ме разбрали.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 17:53 Заглавие: Re: въпрос за мини камера |
|
|
Явно има някакво наложено ограничение фабрично.Стига ли и паметта?Или софтуерно или хардуерно спира но незнам какви чипове има вътре.. снимка ?
п.п. Волтажа на новата и ставата батерия един и същ ли е ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 22:25 Заглавие: |
|
|
| Защо не дадеш подробности за тази шпионска химикалка? Как преточваш след това видеото? Ако е през USB и файловата система е FAT лимита и е <2GB. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 23:15 Заглавие: |
|
|
Камерата е с вградена памет 4gb.Записът е на фаилове от по час и половина, един файл е около 500-600мб.Оригиналната батерия беше 220mah 3,7v. аз пробвах с батерия от ериксон 3,7v. 1450mah.Свалянето на файловете става,като се сложи в USB се разпознава като външен диск,фаиловете се гледат с всякакъв плеър.
Последната промяна е направена от hannibalbg на Нед Юни 14, 2009 23:18; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
elektrik216 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 23:18 Заглавие: |
|
|
Да, кажи също и от къде я взе и колко струва?? _________________ Тролеите напред!!! |
|
|
 |

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 23:39 Заглавие: |
|
|
Добре като я пуснеш към PC то доколкото разбрах се разпонава като флашка... виж дали е на FAT Или на NTFS ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 23:45 Заглавие: |
|
|
НЯМА как да стане да записва повече. Файловата система няма как да разреши файлове по-големи от 2GB.
Единственото, което можеш да направиш, ако камерата има бутон за спиране и пускане на запис да има таймер, които през X време да го прави ( да симулира, че ти си я спрял и след това отново си я включил да записва).
Аз за друго не се сещам ... |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2009 23:56 Заглавие: |
|
|
Ако се форматира на NTFS  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 15, 2009 0:40 Заглавие: |
|
|
| Няма проблем да я форматира на NTFS, но софтуера които пише на този FAT дял, няма да може да пише ... Защото инплементирането на NTFS, не е толкова просто, за разлика от FAT. Да си видял някъде да ползват NTFS в широко разпространените устройства? |
|
|
 |
|