| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Biser Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 12:51 Заглавие: Стартерно устройство за натриеви лампи |
|
|
Здравейте,
Интересува ме принципа на действие на стартиращият модул към натриевите лампи и някаква схема на устройството. Предполагам, че е умножител на напрежение, но дали е изграден с пасивни елементи или има електроника не мога да разбера.Залято е всичко в смола  _________________ Няма невъзможни неща! Важно е дали искаш да ги направиш! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 14:22 Заглавие: Re: Стартерно устройство за натриеви лампи |
|
|
| Biser написа: | Залято е всичко в смола  |
За да не се ремонтира,имам няколко мога да ти пратя. _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |
Biser Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 15:00 Заглавие: Re: Стартерно устройство за натриеви лампи |
|
|
radev, благодаря за предложението, но ги има на пазара и не са скъпи.
Просто ми е интересно как работи и каква е схемата му! _________________ Няма невъзможни неща! Важно е дали искаш да ги направиш! |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 26, 2009 17:40 Заглавие: |
|
|
| Тези,които съм разглеждал дават на късо част от намотките на дросела(към нула),след това прекъсват и се създава висок импулс на изхода.Електроника е изпълнението.Следи за наличие на лампа и по някакъв начин за това дали свети. |
|
|
 |
|