|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 7:57 Заглавие: Mitsubishi CT-14MS1EM - не запомня аналоговите настройки |
|
|
Всъщност не знам дали не ги запомня или аз не намирам как става. При всяко включване - независимо от StBy или от мрежовия ключ, тръгва с намалено всичко на минимум - яркост, контраст, цветност, звук и още една настройка, на която символа е като стерео баланс, но сигурно всъщност вероятно е рязкост на изображението. Каналите си ги помни. Дистанционното му е това:
Подозирам, че не е оригинално. Дали някой знае как се запомнят тия настройки?
П.С. пропуснах, че като се натисне един бутон с надпис "Optimum", яркост, контраст и цвят се увеличават и е добра картината, но звука си е на минимум. _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Пет Юни 19, 2009 8:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 7:59 Заглавие: |
|
|
Това НЕ МУ Е дистанционното.
Това е заместител.
Наистина ли с това разполагаш? |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 19, 2009 8:01 Заглавие: |
|
|
Да, с такова ми го донесоха, а и забравих да спомена, че човека си го взе вече, само опитах настройка, показах му бутона за оптимум и да си усили звука и той си го взе.
П.С. Снимката я взех от интернет, като търсих дистанционно за точно тоя модел и това излезе - пише, че е точно за него. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|