| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 24, 2009 17:11 Заглавие: Въпрос за PT2314 |
|
|
Някой занимавал ли се е с този чип...? Ще съм благодарен ако може да ми сподели нящо относно управлението му...? _________________ Всичко е ток и жици. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pilgrim Опитен потребител

Регистриран на: 24 Яну 2007 Мнения: 347 Местожителство: wild,wild world
|
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 24, 2009 19:11 Заглавие: |
|
|
| Разгледах му pdf. Трябва ти микроконтролер и подходяща програма ( то това и ти си го знаеш ) .По-скоро мисля че PT2314 не блести с особени параметри . Имам написана програма за TDA 7314 ( който определено е по-добър , по-евтин и по-достъпен ) и ще погледна дали може лесно да се преправи за pt2314 . Ако не е тайна - за какво ще го ползваш ? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 10:14 Заглавие: |
|
|
Toя чип е най неблагодарния който може да съществува...Какви ли не гъдели му правихме само и само малко да просвири като хората ама не и не!И накрая се отказах.
Toltec Би ли споделил за TDA то как програмата и схема или не ти се дава Много ми е интересно дали то ще свирне поне малко от малко по-добре то ми е ясно, че какъвто и чип от тоя род да е скапва звука но не винаги се гони чак толкова качеството.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 11:06 Заглавие: |
|
|
| В списание Радио имаше схема с TDA7313 ,106dB динамика ,с управление с PIC ,нещо подобно ли се търси ? |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 11:24 Заглавие: |
|
|
Ами някакъв варянт да е пусна възможно най лесно за да я чуя то най-вероятно после ще отиде в склада да прави компания на другите подобни Просто ми е интересно как ще се представи TDA то щото имах една мини уредба с някакво пак подобно и свиреше читаво особено като и сложих транзисторни крайни стъпала
p.s. А и съм 99% сигорен че на автора на темата повечко ще му допадне от към звук дори и да не съм я слушал.Тия ptXXXX чипове съм имал мн земане даване с тях и досега с нищо не са ме впечетлили освен, че сигорно са без пари  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 14:14 Заглавие: |
|
|
| Ползвал съм го в процесор за звук в кино ( 6 канала ). Ще се опитам да оформя схемата , платките и асемблерския сорс и ще ги кача някъде , но ще ми отнеме малко време ( до сега не съм го правил ) А като цяло изделието е доста сложно и този чип е малка част от него . Не е никаква тайна , просто нямам информацията оформена за показване . Може би това което ELP предлага ( ако е достъпно и пълно ) е по лесния вариант за експерименти . |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 25, 2009 15:59 Заглавие: |
|
|
Тази схема беше 4 канална ,ще я потърся ,не си спомням обаче дали имаше софтуера ,ще поровя . Бр11 от 2004 г.
 |
|
|
 |
|