Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам "Правец 8C"

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Бат Баш
Гост

МнениеПуснато на: Съб Яну 21, 2006 17:47    Заглавие: Купувам "Правец 8C" Отговорете с цитат

трябва ми такава машинка по възможност работеща и прозведена м/у 1990 и 1992.Ако има RS232 и RGB интерфейси +флопи (работещо),може да дам до 20 лева.
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Яну 21, 2006 20:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Това си е музейна ценност бре човече. Аз самия си пазя един 8Е със TEAC флопита ,512 КБ рам и всички екстри ,ама за тези пари не го давам. Успех с търсенето!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Нед Яну 22, 2006 13:22    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз го имам работещ от 1994г но го държа като музеен експонат за да се види след години какво сме произвеждали в Правец Very Happy Не за 20 а и за 200 не бих го дал.Но човека си е прав той просто пита а може и да има колеги които да му предложат нещо.Все пак му желая успех дано си намери.
Бат Баш
Гост

МнениеПуснато на: Нед Яну 22, 2006 15:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Моите интереси също са в рамките на една примерена колекционерска страст,затова реших че ще мина по тънко Smile.Е ако все пак някой иска да се отърве от своя експонат аз съм насреща.В краен случей има достатъчно малки градове ,чийти училища имат неизследвани за стари машини мазета Wink.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети