| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
usera Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 19:22 Заглавие: батерия за GSM |
|
|
Здравейте. Нов съм във форума и начинаещ в електрониката.
Проблема е следният- закупих си телефон през интернет. Марката не се продава в БГ. Оказа се, че батерията му не става за нищо /държи около 2-3 часа/. Оказа се също, че е трудно да се достави нова /пък и вече не съм сигурен и тя дали ще става за нещо/ и се опитах да я заменя с такава от друг модел телефон. Но телефона не тръгва с другата- екрана му светва, но не зарежда софтуера си. Започвам да се съмнявам, че в батерията има някакъв чип, който показва н телефона дали е от същата марка. Въпросът ми е някой дали се успявал да направи тази "гимнастика" и как, или поне някакви идеи да ми дадете? Засега не искам да разглобявам батерията, но ако се наложи.....
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 07, 2009 20:26 Заглавие: |
|
|
Аз пък си купих боя за обувки.
Пък тя се оказа кафява.
А моите са 42 номер
Ще си оправиш ли питането или да заминава темата в кошчето?
Как искаш да ти се помогне при тази конкретика която се дал? |
|
|
 |
usera Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 8:24 Заглавие: |
|
|
| Не разбирам какво трябва да конкретизирам? Марката не телефона както казах е неизвестна в БГ и едва ли някой от форума го е ползувал-Sendo X. Батерията му е литиево йонна. Пробвах да я заменя с батерия на Нокиа и Сони ериксон. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 12:41 Заглавие: |
|
|
Брей никои не бил чувал за Sendo По някаква случайност съм разкодирал такива телефони
Това, че си така си мислиш ... Купи си батерия от ebay.co.uk . |
|
|
 |
usera Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 13:09 Заглавие: |
|
|
| Еми аз поне не бях чувал пък и не се предлага по тукашните магазини..... Варианта за ebay го зная, но искам да го оставя за последен, тъй като не съм уверен че проблема не е в телефона - затова искам да пробвам с някоя от наличните ми батерии от стари телефони , и ако работи нормално тогава ще мисля за доставка на нова. Но и въпросът ми не е конкретно за батерията на сендото, ами по принцип може ли да стане тази замяна? Някой правил ли е.... |
|
|
 |
|