| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
venc_i Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 10:47 Заглавие: съобщение на биос Warranty ID error code 10008 |
|
|
това съобщение излиза когато опитвам да мине тест харда от bios.
Иначе зарежда ОС без проблем.След като зареди излиза съобщение Windows detected a hard disk problem, затварям го и всичко продължава нормално.
Лаптопа е COMPAQ с VISTA е.
Пуснах програми за проверка на HDD-то и това излезе от там: Drive health
: Открит е жизнено-важен S.M.A.R.T. атрибут, значенията на който са по-ниски от допустимите, няма лоши сектори, производителност 100%
Как се оправя това освен с подмяна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
|
|
 |
venc_i Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 28, 2009 15:44 Заглавие: |
|
|
определено е това, работено е доста неловко с компа и т.н.
SMART е било точно това да води статистика и да те информира навреме преди голямата беля
Благодарско момчета |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 19:33 Заглавие: |
|
|
| Един от лаптопите ми е с Хитачи хард също Compaq и от преди 2-3 месеца не минава самодиагностиката от биоса. Не ми дава грешка XP-то, бачка нормално, минава си формата. Още е в гаранция , инсталационото ХР-то съм го прекомпилирал и вградил всички драйвери и харда си работи със Sата. Мисля че когато го купих не съм правил диагностика на диска, и не съм сигурен дали някога е минавал проверката- Compaq 6735S. Определена грешка не ми дава , само казва нещо от сорта че теста не минава. Бързия тест е успешен само на пълния в началото ми дава read eror. |
|
|
 |
|