| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 22:15 Заглавие: Дефект в клавиатура на лаптоп DELL |
|
|
На позната на лаптопа и се сбърка клавиатурата. Натиска f и се изписва f\, натиска \ а се изписва \f (т.е. клавиша изписва два символа наведнъж). Бекспейса работи от време на време. Или по-точно май работи, но май задейства и друг клавиш. Клавиатурата няма видими дефекти, не личи да е заливана с нещо а и според нея не е. Лаптопа е DELL и е фирмен, не неин. Не знам модела, ще питам ако е необходимо. Не е нов, на примерно 4 години е. Въпроса е оправима ли е клавиатурата (ако в нея е проблема) и дали някой се наема. Евнтуално колко горе долу може да струва. Не търся цена просто да знам порядъка и какво да и кажа. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2009 22:39 Заглавие: |
|
|
1. Хубаво е дадеш модела на лаптопа.
2. Щом така прави не може да не са я "къпали"
След първото ще видим дали има смисъл да се ремонтира или направо нова  |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 18:16 Заглавие: |
|
|
Модела е T7570.
И аз мисля че е поливан поне мъничко, но не намерих никакви следи. Не съм го разглобявал де, само отгоре го поогледах. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |

|
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 20:10 Заглавие: |
|
|
Пак питах ... DELL Latitude 110L _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 12:55 Заглавие: |
|
|
Може да питаш в ЦАПК Прогрес и в Асбис за цена на клавиатурата. Моделът не е масов и пазарна цена "на старо" никой не може да ти даде.
Все пак, проблемът е много странен и може да не се дължи на клавиатурата. Затова е най-добре да занесеш лаптопа в някои от официалните сервизи, та да не си купиш излишна клавиатура. А и по принцип сервизите на Dell не са кожодерящи. _________________ https://LaptopBG.com
https://LaptopDisplay.eu |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 14:15 Заглавие: |
|
|
Благодаря за инфото! Съмнявам се проблема да е софтуерен, но се сетих, че мога да пробвам с подаване на парола за биоса. Надеждата беше именно в цена на старо за здрава клавиатура. Щото то май е малко старичко вече и за нова надали ще и се дават пари, но ще предам да се обърне към въпросните сервизи. А да се разкоства такава клавиатура и да се чисти предполагам ще утрепе много време нали? Не вярвам някой да се хване да я прави. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 14:24 Заглавие: |
|
|
| joda написа: | | ... но се сетих, че мога да пробвам с подаване на парола за биоса... |
При парола не пишеше ли само **** ,защо не пробвате с някой Live CD или Hiren ? Ако има съмнения за Windows . |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 02, 2009 16:42 Заглавие: |
|
|
| Колко пък ще е една нова ,на сина на 10 инчовия лаптоп излезе 40 лв с доставка от сервиз ! |
|
|
 |
|