| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Momcho Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 18:25 Заглавие: Търся работа |
|
|
Здравейте! Казвам се Момчил Василев и миналия месец завърших Технологическо Училище Електронни Системи към ТУ София, профил hardware/електроника. Имам и свидетелство за професионална квалификация със степен Техник на компютърни системи(Компютърна техника и технологии). Сега съм се насочил към "хард" специалностите в ТУ и ако всичко мине успешно се надявам септември месец да бъда студент там. Имам желание да започна работа свързана с електроника или IT технилогии, където да имам възможност да натрупам опит и да продължавам да се развивам.
(за София и около нея).
Прилагам дипломната си работа и CV-то ми.
http://spacedl.hit.bg/CV.doc
http://spacedl.hit.bg/DR.doc
ПС. Зная, че Дипломната ми работа от експертна гледна точка няма да бъде нещо невероятно, но аз съм доволен от резултатите, а и държавната квалификационна комисия остана също такава(6). 
Последната промяна е направена от Momcho на Сря Юли 08, 2009 20:29; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 19:15 Заглавие: |
|
|
Опита ли да си отвориш линковете защото аз не мога.Направи ги като хората ,ще ти е от полза. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Momcho Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 20:32 Заглавие: |
|
|
| Струва ми се работят сега. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Юли 09, 2009 0:37 Заглавие: |
|
|
Работят поне от моя нет.. Нищо лично но само дипломата не ти е от голяма полза..Мисълта ми е желателно да напишеш ако имаш някакъв стаж!На едно интервю ще те питат за това.При мен никои не съм назначил от доплома за мен тя една хартия... Успех
п.п. на Cisco то само първо ниво? Но изкарал ли си изпита или само курса ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
калина Опитен потребител

Регистриран на: 14 Яну 2008 Мнения: 450 Местожителство: стара загора
|
Пуснато на: Чет Юли 09, 2009 8:40 Заглавие: |
|
|
| DJ69VN написа: | | Мисълта ми е желателно да напишеш ако имаш някакъв стаж!На едно интервю ще те питат за това.При мен никои не съм назначил от доплома за мен тя една хартия... |
момчето сега завършва средното си образование,D,какъв стаж. Нали за това иска да поработи някъде. Поздравявавм те, Момчо.Връстниците ти сигурно сега трошат пари по морета, басейни и....Аз не мога да ти помогна с работа, но ще стискам палци. Успех!
Айде, бе хора, не искате ли свежа кръв, младежки хъс и удовлетворението, че ще научите някого на нещо. _________________ Човек се учи, докато живее. |
|
|
 |
Momcho Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 09, 2009 10:44 Заглавие: |
|
|
За Cisco. Имам първо ниво. Изкарал съм изпит и курса, т.е. имам диплома за завършено такова. А като стаж или опит до сега той е горе долу такъв: Миналото лято бях продавач-консултант ( :Д) в един хранителен магазин и стажът ми от училище който беше един месец в Real Vision. Това е сервиз, където асемблирахме. разглабяхме, поправяхме всичко в един компютър. Горе-долу само монитор не съм отварял(освен моя).  |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 09, 2009 12:54 Заглавие: |
|
|
Сам ли написа дипломната работа Хубаво е да намалиш междуредието... или си го направил нарочно заради повече листове
Щом си завършил CCNA Exploration модул 1 трябва да са те научили как се криМпват кабели? А как си с мрежите? От колко години се занимаваш с електроника? Някакви твои проектчета имашли? |
|
|
 |
Momcho Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 09, 2009 15:34 Заглавие: |
|
|
За Дипломната работа с твърда увереност мога да кажа: Да, аз я написах. Отделил съм повече от 300 часа докато се подготвя за отличен и създам почти работещ макет. Почти, защото(и в ДР то е отразено за проблема) има един проблем с макета и когато ходих по фирмите, където се занимават с SMD запояване на жаргон го наричаха "проблема с кабелите" (повишават си съпротивлението и внасят грешла в схемата). В сегашен момент само това не е довършено на схемата, но иначе работи на 100%. А за обема, всичко е съгласно изискванията.
За кримпването на кабелите ми идва да кажа едно: естествено, че са ме научили. Това е най-елементарното! А и мисля, че не само с това мога да се похваля, че съм научил от сиско. Видове кабели, начини на свързване между различните уст-ва, различните леари на самия нетлорк, изобщо имам самочуствие, че за мрежарска работа имам базата.
От колко години се занимавам с електроника? Ами всъщност от 3 и това са последните ми класове на ТУЕС. С друга разработка освен ДР немога да се похваля, но както написах съм доволен от себе си. За 2-3 месеца работа с поялника човек научава повече отколкото за години прекарани в теория.  |
|
|
 |
|