Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся работа

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Momcho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 08, 2009 18:25    Заглавие: Търся работа Отговорете с цитат

Здравейте! Казвам се Момчил Василев и миналия месец завърших Технологическо Училище Електронни Системи към ТУ София, профил hardware/електроника. Имам и свидетелство за професионална квалификация със степен Техник на компютърни системи(Компютърна техника и технологии). Сега съм се насочил към "хард" специалностите в ТУ и ако всичко мине успешно се надявам септември месец да бъда студент там. Имам желание да започна работа свързана с електроника или IT технилогии, където да имам възможност да натрупам опит и да продължавам да се развивам.
(за София и около нея).

Прилагам дипломната си работа и CV-то ми.

http://spacedl.hit.bg/CV.doc

http://spacedl.hit.bg/DR.doc

ПС. Зная, че Дипломната ми работа от експертна гледна точка няма да бъде нещо невероятно, но аз съм доволен от резултатите, а и държавната квалификационна комисия остана също такава(6). Smile

Последната промяна е направена от Momcho на Сря Юли 08, 2009 20:29; мнението е било променяно общо 3 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 08, 2009 19:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Опита ли да си отвориш линковете защото аз не мога.Направи ги като хората ,ще ти е от полза.
Momcho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 08, 2009 20:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Струва ми се работят сега.
Върнете се в началото
DJ69VN
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна, България

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 0:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Работят поне от моя нет.. Нищо лично но само дипломата не ти е от голяма полза..Мисълта ми е желателно да напишеш ако имаш някакъв стаж!На едно интервю ще те питат за това.При мен никои не съм назначил от доплома за мен тя една хартия... Успех Smile
п.п. на Cisco то само първо ниво? Но изкарал ли си изпита или само курса ?
калина
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: стара загора

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 8:40    Заглавие: Отговорете с цитат

DJ69VN написа:
Мисълта ми е желателно да напишеш ако имаш някакъв стаж!На едно интервю ще те питат за това.При мен никои не съм назначил от доплома за мен тя една хартия...

момчето сега завършва средното си образование,D,какъв стаж. Нали за това иска да поработи някъде. Поздравявавм те, Момчо.Връстниците ти сигурно сега трошат пари по морета, басейни и....Аз не мога да ти помогна с работа, но ще стискам палци. Успех!
Айде, бе хора, не искате ли свежа кръв, младежки хъс и удовлетворението, че ще научите някого на нещо.
Momcho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 10:44    Заглавие: Отговорете с цитат

За Cisco. Имам първо ниво. Изкарал съм изпит и курса, т.е. имам диплома за завършено такова. А като стаж или опит до сега той е горе долу такъв: Миналото лято бях продавач-консултант ( :Д) в един хранителен магазин и стажът ми от училище който беше един месец в Real Vision. Това е сервиз, където асемблирахме. разглабяхме, поправяхме всичко в един компютър. Горе-долу само монитор не съм отварял(освен моя). Smile
Върнете се в началото
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 12:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Сам ли написа дипломната работа Smile Хубаво е да намалиш междуредието... или си го направил нарочно заради повече листове Smile
Щом си завършил CCNA Exploration модул 1 трябва да са те научили как се криМпват кабели? А как си с мрежите? От колко години се занимаваш с електроника? Някакви твои проектчета имашли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Momcho
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 09, 2009 15:34    Заглавие: Отговорете с цитат

За Дипломната работа с твърда увереност мога да кажа: Да, аз я написах. Отделил съм повече от 300 часа докато се подготвя за отличен и създам почти работещ макет. Почти, защото(и в ДР то е отразено за проблема) има един проблем с макета и когато ходих по фирмите, където се занимават с SMD запояване на жаргон го наричаха "проблема с кабелите" (повишават си съпротивлението и внасят грешла в схемата). В сегашен момент само това не е довършено на схемата, но иначе работи на 100%. А за обема, всичко е съгласно изискванията.
За кримпването на кабелите ми идва да кажа едно: естествено, че са ме научили. Това е най-елементарното! А и мисля, че не само с това мога да се похваля, че съм научил от сиско. Видове кабели, начини на свързване между различните уст-ва, различните леари на самия нетлорк, изобщо имам самочуствие, че за мрежарска работа имам базата.
От колко години се занимавам с електроника? Ами всъщност от 3 и това са последните ми класове на ТУЕС. С друга разработка освен ДР немога да се похваля, но както написах съм доволен от себе си. За 2-3 месеца работа с поялника човек научава повече отколкото за години прекарани в теория. Smile
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети