| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Danev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 13:00 Заглавие: Проблем с Nokia 6260 |
|
|
Здравейте! Този телефон ми прави следния номер.Във Съобщения-Входящи има системно съобщение поне иконката пред него е такава с определение -684 Цветная картинка-.Телефона е внесен от Русия е е купен от магазин нов.Според думите на собственика след като се е получило това съобщение телефонът е почнал да върти номера .Като се опиташ да изтриеш картинката отгоре на дисплея се появявя надпис -Сообщение поставчик услуг -и телефона се рестартира.Съобщението не се изтрива а си остава пак във входящи.Освен това като му поискам състояние на паметта на телефона почва да сканира и пак се рестартира.Няма карта памет приятелчето си я взе а на мен ми остави телефона ама това рестартиране ме дразни много.Отначало като изтрих всичко от входящи и остана само този файл не ме пускаше да вляза дори в папката Рестартираше се веднага.То това си е логично като има едно съобщение да го отвори а то май именно това прави рестартира телефона Има ли някъкъв Софт с който да я изтрия тази гадина или трябва да го нося на сервиз което не е за предпочитане.Доколкото знам този модил не може да се флашне с кабел.Давах му да си върне заводските настройки но освен че ми изкара няколко игри друг ефект не са получи .Гадта си е все там  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 14:35 Заглавие: |
|
|
Защо да не е за предпочитане? Занеси си го в сервиз, ще го флашнат и си ОК. Е ще дадеш някой лев но ще си доволен.
Телефона е DCT4 и не знам дало може го флашнеш по кабел но и да става тогава следващата ти тема най-вероятно ще е "Nokia 6260 не включва след флашване"
Или ако имаш път през Котел - обади се, ще ти го направя  |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2009 15:28 Заглавие: re: |
|
|
"Доколкото знам този модил не може да се флашне с кабел." С кабел може .... но ти трябва BOX или в сервиз. ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ. Иначе, боксове има, но не знам дали ти се дават толкова пари за тях. |
|
|
 |
Danev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2009 10:35 Заглавие: |
|
|
Благодаря Ви за точния отговор.Ще го занеса в сервиза да го флашнат.И без това руският не ми допада като меню.Предполагам че ще имат и версия на флаша с БГ меню  |
|
|
 |
zszbg Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 08, 2009 20:22 Заглавие: |
|
|
НЕ Е DCT4 -WD2 E,само по Fbus
Коригирал съм ти поста Не се отговаря с този бутон |
|