Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

батерия за GSM

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
usera
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 07, 2009 19:22    Заглавие: батерия за GSM Отговорете с цитат

Здравейте. Нов съм във форума и начинаещ в електрониката.
Проблема е следният- закупих си телефон през интернет. Марката не се продава в БГ. Оказа се, че батерията му не става за нищо /държи около 2-3 часа/. Оказа се също, че е трудно да се достави нова /пък и вече не съм сигурен и тя дали ще става за нещо/ и се опитах да я заменя с такава от друг модел телефон. Но телефона не тръгва с другата- екрана му светва, но не зарежда софтуера си. Започвам да се съмнявам, че в батерията има някакъв чип, който показва н телефона дали е от същата марка. Въпросът ми е някой дали се успявал да направи тази "гимнастика" и как, или поне някакви идеи да ми дадете? Засега не искам да разглобявам батерията, но ако се наложи.....
Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 07, 2009 20:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък си купих боя за обувки.
Пък тя се оказа кафява.
А моите са 42 номер Confused

Ще си оправиш ли питането или да заминава темата в кошчето?
Как искаш да ти се помогне при тази конкретика която се дал?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
usera
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 08, 2009 8:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Не разбирам какво трябва да конкретизирам? Марката не телефона както казах е неизвестна в БГ и едва ли някой от форума го е ползувал-Sendo X. Батерията му е литиево йонна. Пробвах да я заменя с батерия на Нокиа и Сони ериксон.
Върнете се в началото
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Юли 08, 2009 12:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Брей никои не бил чувал за Sendo Smile По някаква случайност съм разкодирал такива телефони Smile
Това, че си така си мислиш ... Купи си батерия от ebay.co.uk .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
usera
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 08, 2009 13:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми аз поне не бях чувал пък и не се предлага по тукашните магазини..... Варианта за ebay го зная, но искам да го оставя за последен, тъй като не съм уверен че проблема не е в телефона - затова искам да пробвам с някоя от наличните ми батерии от стари телефони , и ако работи нормално тогава ще мисля за доставка на нова. Но и въпросът ми не е конкретно за батерията на сендото, ами по принцип може ли да стане тази замяна? Някой правил ли е....
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети