|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Leeroy Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 12, 2009 17:16 Заглавие: Търся схема за луминесцентни лампи |
|
|
Значи предишния пост беше лош като за начало. Но няма значение. Трябва ми схема за "Трифазно захранване на луминесцентни лампи управлявани с контактор". Опитах се да си направя сам , но нещо не е както трябва. И реших ,че някои от вазе може да знае нещо по въпроса. Благодаря предварително!
P.S.Моля спестете си коментарите от вида на "Да си ходил на училище , да си учил , вземи потърси по книгите..." Това не сме го учили , това му е целта , че трябва да го направиме сами , но явно сам не мога. Тази тема ми е напълно непозната  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 12, 2009 17:56 Заглавие: |
|
|
За начало кажи ТИ какво си направил, постигнал и каква точно трудност срещна. Раздели нещото на две - контактора и лампата. Елементарно е, не може да очакваш всичко да си учил Все някога ще ти се наложи да решаваш за сефте даден проблем.
Както в оная приказка: Целта не е да те нахраним, а да те научим да ловиш риба. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Leeroy Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 12, 2009 18:11 Заглавие: |
|
|
Ми всъщност си нямам на идея какво правя. Според мен е нормално все още съм начинаещ в електротехниката , ето виж сам http://img58178.pictiger.com/images/18337875/ С мойте малки познания така си го представих.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|