| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
k_r_i_s_o Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 23:25 Заглавие: Магнет винтил на серпентина на бойлер |
|
|
Искам да ми дадете съвет, други вариянти....каквото има!!!Искам да направя следното... имам парно и искам то да грее бойлер.На бойлера обаче искам да му сложа някакъв магнет вентил да заттваря и отваря когато бойлера работи!!!Най-добрия вариянт който се сещам е с някакъв контролер който да следи две температури...на бойлера и на парното и ако тази на парното е по ниска да затваря вентила.Понеже немога да намеря контролер( и при това да не е много скъп) съм се спрял и на други ваиянти.С някакъв терморегулатор който да отваря винтила при избрана от мен температура.Цялата тази работа разбира се ще има автоматичен и ръчен режим.Ако може препоръчйите вариянти.Препоръчайте и терморегулатори които мога да изпозлвам.Може и контролер(ако има подходяш).Дайте и някой вентил.Кажете мение дали той да е нормално отворен или затворен.Препоръчайте от къде да взема всичко.Търси се някакъв среден вариянт спромо цена-качество!!Просто помогнете Предварително благодаря на отзовалите се. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Edesign Опитен потребител

|