Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема за луминесцентни лампи

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Leeroy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 12, 2009 17:16    Заглавие: Търся схема за луминесцентни лампи Отговорете с цитат

Значи предишния пост беше лош като за начало. Very Happy Но няма значение. Трябва ми схема за "Трифазно захранване на луминесцентни лампи управлявани с контактор". Опитах се да си направя сам , но нещо не е както трябва. Crying or Very sad И реших ,че някои от вазе може да знае нещо по въпроса. Благодаря предварително! Embarassed

P.S.Моля спестете си коментарите от вида на "Да си ходил на училище , да си учил , вземи потърси по книгите..." Това не сме го учили , това му е целта , че трябва да го направиме сами , но явно сам не мога. Embarassed Тази тема ми е напълно непозната Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Юли 12, 2009 17:56    Заглавие: Отговорете с цитат

За начало кажи ТИ какво си направил, постигнал и каква точно трудност срещна. Раздели нещото на две - контактора и лампата. Елементарно е, не може да очакваш всичко да си учил Все някога ще ти се наложи да решаваш за сефте даден проблем.

Както в оная приказка: Целта не е да те нахраним, а да те научим да ловиш риба.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Leeroy
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Юли 12, 2009 18:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми всъщност си нямам на идея какво правя. Rolling Eyes Според мен е нормално все още съм начинаещ в електротехниката , ето виж сам http://img58178.pictiger.com/images/18337875/ Embarassed С мойте малки познания така си го представих. Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети