| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Penev29 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 13:04 Заглавие: АВТО проект |
|
|
Здравейте, нов съм и ако бъркам мястото на темата моля за извинение !
Та към темата ми : Така да се каже "разработвам" един мултимедеен проект в автомобила си . Значи налични са : Монитор който е с поставка за тавана, DVD плейар с 5" Тач Скрийн монитор, падащ панел. Целта е да инсталирам плейър под седалката , но панела с управлението и 5" монитор да са на десният сенник и допълнително да извадя картина и на монитора който е на тавана за пасажерите отзад. Първият ми въпрос е : Мога ли да разделя панела от основното тяло и как ? Ще има ли проблеми с дистанционното управление, смущения при картината и др. Вторият ми въпрос е : Как да свържа монитора който е на тавана към DVD -то. От монитора излиза един кабел доста дебел с накрайник ЖАК, а плейъра с много изходящи чинчове.
Надявам се, че съм направил точно обяснение ! Ако не съм се изразил правилно моля простете, но ще бъда безкрайно Благодарен за Вашите мнения. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 13:21 Заглавие: |
|
|
| Отпиши проекта ... след 5-тата странаица чесане на копчета ще го разбереш |
|
|
 |
Penev29 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 13:31 Заглавие: |
|
|
| Благодаря RM ! Много ми " помогна " ?! Само че аз като се захвана да правя нещо не се отказвам лесно докато не видя крайният резултат. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 14:25 Заглавие: |
|
|
| Penev29 написа: | | ....Само че аз като се захвана да правя нещо не се отказвам ..... |
Чудесно, само че от това което си дал в темата си едва ли на някой може да му стане нещо ясно за да даде конкретен съвет. |
|
|
 |
Penev29 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 14:38 Заглавие: |
|
|
| Кое от всичко написано не е ясно ? Ако някой желае да помогне да попита, ще се опитам да обясня по подробно. Мога и да му изпратя снимки. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 15:29 Заглавие: |
|
|
Модел,марка на всяко едно от у-вата?Няма да е зле да има снимка .До колкото разбрах искаш да си остане панела с тъч скриина на таблото, а плеара да е под седалката като се върже и още един монитор?Ако е така виж на плеара трябва да имаш изход Видео (Video Out).Най вероятно е на чинч.От там с кабел(задължително добре екраниран) си пускаш към 2 рия монитор сигнала. За разделянето е възможно но никой освен ако не го е правил неможе да ти гарантира, че няма да има смущения.Попринцип ако не направи кадърно и по всички изисквания не би трябвало да имаш проблеми.Но гаранция та ти отпада при всички случай ще се запоява "под капака".. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 18, 2009 19:43 Заглавие: |
|
|
Я за начало си оправи заглавието.
Като лична препоръка - не се занимавай с глупости. Това някакво луксозно такси ли ще бъде? Или автомобил за превоз на мутреси? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|