Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет при ремонт на климатик

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kalinskiaaa
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Юли 20, 2009 22:31    Заглавие: Съвет при ремонт на климатик Отговорете с цитат

Здравейте на всички! Един приятел ме помоли да му погледна климатика тъй като 3 пъти викал техници и само му взимали парите а резултат никакъв , думите му бяха "ако го оправиш ок , ако не -сменям го" Laughing
и ... до сега не съм ремонтирал климатик... проблемът му бил , че след около 5 мин работа, външното тяло спирало а вътрешното продължавало да работи. За да тръгнело отново външното , трябвало да се изключи климатика от мрежата за около 20 мин , след което нещата се повтаряли. Климатика е инверторен , къде да търся проблема?
Блабодаря ви предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пон Юли 20, 2009 22:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Дай модел,марка че и аз съм горд собственик на такива уреди,та да си знаеме Smile То във външното е инвертора във вътрешното доколкото знам е управлението.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети