| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Съб Юли 25, 2009 16:11 Заглавие: Принтер LEXMARK X1170 |
|
|
Здравейте колеги. Имам един принтер които е 3 в 1 както се води, мастиленоструен. Интересува ме на какво захранване работи този принтер тъи като отзад в корпуса му явно липсва захранващия блок и са показани само две контактни клеми за + и - . Предполагам че може да и някои филтър на захранването, но за да до подкарам ми трябва някакво ориентировъчно или точно захранване на принтера. _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 25, 2009 18:53 Заглавие: |
|
|
Същото като това е.Захранването е Uin 220-240v/1A ; Uout 30v/0.4A.Това блокче се нахлузва вътре в притера.
Пс.Имам такова захранване,ако не можеш да намериш пиши ми 1 ЛС. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Съб Юли 25, 2009 20:01 Заглавие: |
|
|
Дам колега захранването е същото поне за такова захранване ми изглежда гнездото на принтера. Даи някаква цена оринтировъчно. _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |
|