| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elektrostatika Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 13:03 Заглавие: Вапрос за радиокасетофон с CD PANASONIC |
|
|
Искам да знам дали някой разполага с принципната схема за този касетофон за да ми я изпрати на [email protected] модела му е RX-ES22 и е с цифрово управление на звука .
И ме интересува как и от каде да взема сигнал от предусилвателната му част ,тъй като той няма Line in ще сам ви доста задалжен ако ми дадете идея. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 15:15 Заглавие: |
|
|
Хaйде помогнете ми да се спрявя с това начинание все пак сте професионалисти поне ми даите схемата за другото аз ще имам грижата.Мерси предварително.
Последната промяна е направена от elektrostatika на Пет Мар 11, 2005 20:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 17:22 Заглавие: |
|
|
| Кажи поне номерата на чиповете, схема едва ли някой има поне точно за този модел. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 20:25 Заглавие: |
|
|
| cdi написа: | | Кажи поне номерата на чиповете, схема едва ли някой има поне точно за този модел. |
За кой чипове става на вапрос  |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 11, 2005 22:30 Заглавие: |
|
|
| Интегралните схеми в касетофона - напиши номерата за да се разбере каква фунция изпълняват и да се помисли откаде ще се вземе сигнала който ти трябва. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 18:35 Заглавие: |
|
|
Здравей това което видях е ,че на един радиатор са монтирани
LA46 и K надявам се тази информация да е достатъчна.
2GD A1046
Y 234 |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 19:02 Заглавие: |
|
|
| Тази информация е абсолютно недостатъчна,тъй като схеми за касетофони се намират мнооого рядко.Ако го занесеш на техник с много опит,той ще ти извади такива изводи. |
|
|
 |
sigkill Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 19:42 Заглавие: |
|
|
Изход или Вход искаш да му добавиш ?(защото си написал Line IN),
и ако е изход дали да се влияе нивото на сигнала ш/у него от усилването или не ? |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 20:00 Заглавие: |
|
|
наи-добре се обърни към специалист.по това което пишеш едва ли ще се оправиш сам така че е по добре да го направи някой който си разбира от работата и ти да си доволен  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 12, 2005 20:27 Заглавие: Re: Вапрос за радиокасетофон с CD PANASONIC |
|
|
| elektrostatika написа: | Искам да знам дали някой разполага с принципната схема за този касетофон за да ми я изпрати на [email protected] модела му е RX-ES22 и е с цифрово управление на звука .
И ме интересува как и от каде да взема сигнал от предусилвателната му част ,тъй като той няма Line in ще сам ви доста задалжен ако ми дадете идея. | по това което чета и си мисля че искаш да си изкарашизход за усилвател за колата така ли и ако е така защо ти трябва да бъркаш вътре за да го укрякаш ли вземи си от изодите през един кондензатор и си си решил проблема защо си усложняваш работата а и ако не му разбираш много по добре ти казаха колегите иди при някой който се е занимавал за да ти го направи _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
|