Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Готварска печка Delonghi - ключ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nevermind
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Юли 31, 2009 12:56    Заглавие: Готварска печка Delonghi - ключ Отговорете с цитат

Здравейте, приятели! Изправен съм пред един проблем. Изгоря ключа на семейната готварска печка. Дотук добре, нищо особено, но от там почнаха проблемите. Оказа се, че дори и в официалният сервиз на Delonghi не могат да ни снабдят с такъв ключ, ако не им кажем модела на печката. Да, ама обърнахме цялата печка и освен Delonghi, няма и помен от модел. В самата фурна има някаква табелка, но от годините се е изтрила и не се чете нищо. Печката е от преди 12 години, но не успях да намеря такива стари модели в интернет. Ще пусна няколко снимки на печката, както и снимка на ключа, който търся, който освен че ми казаха, че е 9 тактов, друго не успях да разбера. Ще се радвам, ако някой може да ми помогне с информация за този уред и по точно за модела му. За съжаление след толкова години са загубени книжките за печката и всяка информация, предоставена ми от Вас ще ми бъде от полза. Предварително благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
strob66
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 05, 2009 12:22    Заглавие: Отговорете с цитат

потърси в сервиза на" Gorenie" там имат подобни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети