| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 22:08 Заглавие: Лаптоп DELL Latitid D610 -не включва |
|
|
| На батерия лаптопа е работил до нейното пълно изтощаване,защото зарядното не е зареждало батерията.При измерване на зарядното има нужните 19волта ,но не светва индикатора на лаптопа,че има включен адаптор.Човека ми каза ,че понякога включвал,но аз не можах да го пусна да работиПрави ми впечатление че има в средата на буксата на адаптора има един щифт и на него няма никакво напрежение!Ако някой може да даде акъл! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 23, 2009 23:48 Заглавие: |
|
|
| Е попремери малко де...Ключови транзистори на входа,бъгав MAXIM има там...Щифта го заеби. |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 15:56 Заглавие: |
|
|
| То не е само на тоя. Наскоро правих и един на който му се беше отлепил вътре кабела в средата на буксата за заряд, който върви към дъното. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 24, 2009 19:43 Заглавие: |
|
|
Стига дивотии Питащият да каже нещо конкретно,тогава ще му бъдат конкретни съвети и насоки. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 16:13 Заглавие: |
|
|
| Малко се позабавих с поста си ,но чаках решение на моя приятел дали да го разглобявам.Днес свърших тази работа -разглобих го,свалих платката и с уред меря напрежението на спойките на буксата към платката-19 волта си ги има,но светодиода за инд. че има напрежение не свети.След това накъде отива това напрежение? |
|
|
 |
Ilian359 Опитен потребител

|
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 18:22 Заглавие: |
|
|
Малко offtopic//
Към Ilian359 -> Следя ти мненията и винаги забелязвам комерсиална насоченост! На мен специално не ми пречи, но форума е насочен ОСНОВНО да ПОМАГА, а като гледам или ги пращаш към сервиз или към сайта ти с това, което можеш да пласираш. Нищо лично, но нека първо се видят всички други възможности и чак тогава .... |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 20:35 Заглавие: |
|
|
Goofy,светодиоди ще светнат,когато натиснеш бутон POWER ON/OFF,MAXIM-a в началото на захранването загенерира,захрани ЮМ,който пък ще провери за грешки и ако всичко е ОК,ще пусне PGOOD,при което ще заработят и СМ и процесор.Извинявай,ама сигурен ли си,че този ремонт е за теб?Да не поискаш и схема след малко? _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 27, 2009 20:59 Заглавие: |
|
|
Мери на бутон POWER ON/OFF какво напрежение идва или не идва нищо.Иначе на готово никой няма и да иска да ти помогне.С лупа по пътечките ,разчиташ на чипчетата какво пише и гледаш в нета кой за какво е.Никъде няма побликувани схеми а и самите фирми не разрешават,за това място за сръдня няма. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|