| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bogito_177 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 17:23 Заглавие: Цветомузика |
|
|
Здравейте на всички форумци!Може мястото да не е тук,но съм новичък(2-ра тема) и пиша тук за да попитам няколко въпроса:
Значи,купих си цветомузиката на неомонтана за 220 волта,прочетох доста мнения из форумите и още повече се обърках...Та искам да знам:
1.От къде се взима входният сигнал за устройството?От микрофон или кабел и аз ли трябва да си ги купя букса или микрофон,защото ги няма в комплекта?
2.От къде трябва да взема изходи за лампите?
Моля,бъдете по-изчерпателни,тъй като не съм много на ти са тия неща иначе разбирам ама от тва не.Мерси предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 17:41 Заглавие: |
|
|
За да ти се помогне е добре да дадеш линк към това което си купил, за да е ясно за какво иде реч.
Другото е врачуване и не е за този форум. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 17:59 Заглавие: |
|
|
Не може да се даде линк защото сайта е тъп,но ще ти обясня:
1.Влизаш в- http://hobby.neomontana-bg.com/
2.Цъкаш на Набори,Модули от менюто вляво/Светлинни ефекти.
3.На пред последния ред в дясно последното изделие е това,което си купих.Там пище "95. "Цветомузика" 3 канала x (15-120)W/220V
Цена за набор: 7.50 лв. " Дано да си ме рабрал.
Коригирал съм ти поста Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 18:06 Заглавие: |
|
|
Ето директния линк към "тъпия" сайт
А ето и картинка пак от там:
Дано и ти да си разбрал нещо.
П.П. И няма да е лошо да се запознаеш с правилата във форума, моля. |
|
|
 |
lenko71 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 20:46 Заглавие: |
|
|
| Понеже гледам че на схемите всичко е описано си правя извода че хич не фащаш от електроника. И понеже става въпрос за 220V и нагоре и вероятността да "светнрш" е много голяма, по-добре намери някой койъто да ти я свърже. Относно схемата - свързва се към линеен изход не към микрофон (и това е описано) |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 05, 2009 10:56 Заглавие: |
|
|
| lenko71 написа: | | Понеже гледам че на схемите всичко е описано си правя извода че хич не фащаш от електроника. И понеже става въпрос за 220V и нагоре и вероятността да "светнрш" е много голяма, по-добре намери някой койъто да ти я свърже. Относно схемата - свързва се към линеен изход не към микрофон (и това е описано) |
Вижте ко ша ви кажа!!!!!!!!!!Аз съм на 13 и ко искате просто попитах не може ли??????????????????????????????не съм учил или пък не съм използвал такова нещооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Така или иначе ще го правя при специалист!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
 |
|