|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 13:24 Заглавие: DVD Elite DHT-793X - евентуален проблем с аудиото |
|
|
DVD-то си работи, но има аудио проблем, който се изразява в това, че няма звук на всички говорители, освен L и R. При натискане на бутон "A-MODE" на дистанционното на екрана излизат опции - "Stereo" и "5.1 Channel Output", но звук не се появява - има си само на L и R говорителите. Ако се влезе в менюто за настройки, в "Audio Setup Page", подменю "Prologic II" (това подменю е активно само, при настроено от по- горното "A-MODE" да е на "5.1 Channel Output") - та в това подменю има опции "ON", "OFF" и "AUTO" - при първата и третата звук се появява, но ако се пипне пак на дистанционното "A-MODE" и пак трябва да се настройва всичко това отначало. Има ли начин това да се избегне, или да "елиминирам" бутона "A-MODE"? _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 12, 2009 21:00 Заглавие: |
|
|
| Може да опиташ с ъпдейт на софтуера, но нещо не мога да си открия файла за този модел. Сигурен съм че проблема е в него. Стига да го открия и ти го пращам. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 6:53 Заглавие: |
|
|
И на мен на софтуерен проблем ми прилича. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|