| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
batgosho Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 9:07 Заглавие: Велико Търново 84 - черен екран |
|
|
| Има звук, няма картина, но цифрата се появява в зелено. Ако може да ми подскажете нещо? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 9:12 Заглавие: |
|
|
Ако погледнеш надписите на програматора, там където проводниците са запоени за платката, ще видиш един с буква П (поле). От него към маса трябва да има около 2 килоома. Ако този резистор прекъсне имаш черен екран.
Имаш ли платки за проба? Декодер и ВУ имам предвид. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 9:33 Заглавие: |
|
|
Кво ли щеше да е ако беше попремерил нещо... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 9:34 Заглавие: |
|
|
RGB модула ако е със TDA3501 или TDA3505 виж резистора който замасява маската на кинескопа от статичното трябва да е 47 ом често прекъсват и екрана става тъмен.Резистора е между МЧУ то и вертикалното отдолу на платката. _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
batgosho Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 9:48 Заглавие: |
|
|
| Bojilov, попремерил съм. Проблема е открит - лоша спойка на единия купунг. Благодаря на всички. |
|
|
 |
|