| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 04, 2009 22:51 Заглавие: Управление на променливотоков мотор с датчик на хол |
|
|
Бих се радвал някой ако може да ми обясни с прости думи. Имам такъв на мой познат на климатика. ротора и статора се бяха сцепили един в друг. След като сменихме лагерите и потопихме моторчето в нафта всичко изглеждаше нормално докато не го пробвахме (имам предвид на ръка си се върти свободно без съпротивление). При пробата трудно завърта. трудно сменя скорости все едно турбината не е смятана за него. При пускане на моторчето без датчика на хол. Тръгва по добре, естествено не си мени оборотите работи на максимални обороти но пък естествено платката изписва грешка. датчика на хол си е с тройка букса и статора и с тройка букса. _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 13, 2009 22:49 Заглавие: |
|
|
След като разгледах платката видях че регулирането става чрез TLP3526 _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 19:22 Заглавие: |
|
|
Искам да помоля някой ако може да ми помогне с намирането на този интеграл, защото в Пловдив проверих навсякъде и не мога да го открия. _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 19:59 Заглавие: |
|
|
Този "интеграл" е оптотриак.
Ако не е критичен корпуса и в зависимост от конкретния начин на свързване (дали се ползва изведения гейт) може да се погледне за нещо подходящо от серията MOC.
"Оригинала" като номенклатура го има [url=http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=%2Feshop3%2Fphps%2Fsearchmachine.php&get_vars=top*TLP3526&get_keys=comefrom*searchtext&searchtext2=TLP3526&go=%F2%FA%F0%F1%E8]тук[/url], така че може да се тръгне по веригата към доставчика и да се пита. |
|
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 20:17 Заглавие: |
|
|
Много благодаря. _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
|
 |
|