|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mazalo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 17:15 Заглавие: Зелена тръба на 42” Panasonic TX42PT12 |
|
|
Става дума за 42” прожекционен телевизор Panasonic TX42PT12
Има проблем с цветовете, зеления никакъв го няма
Модела е с 3 пушки съответно на червено, синьо и зелено.
Търся някой да се наеме с ремонта по съживяването , може да има някакъв начин да се по напомпа, да издържи поне 1 година още.
Или от друг поддобен да се взема зелената тръба. _________________ "дайте да се наспим после ще си почиваме " |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 19, 2009 22:09 Заглавие: |
|
|
| Аз мога да ти регенерирам зелената тръба с оригинален немски уред Muter BMR2005, но си ми далечно... |
|
|
 |
mazalo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 21, 2009 13:19 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Аз мога да ти регенерирам зелената тръба с оригинален немски уред Muter BMR2005, но си ми далечно... |
Именно такова нещо ми трябва
Ако не се появи по-добо предложение ще я демонтирам и ще ти я пратя. Но как ще центровам после трите пушки сам ми е пъмна индия
Търси се човек от София приоритетно _________________ "дайте да се наспим после ще си почиваме " |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|