|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 13:12 Заглавие: Philips 21HT5403/58Z влизане в сервизен режим. |
|
|
Това е хотелски телевизор, който след сваляне на хотелската платка беше отключен и превключен на клиентски режим, но звукът си стои фиксиран на 15 и не се регулира. В сервизното му меню (пред мен влизаха в петък в сервизното на един такъв) мярнах volume lock, но така и не ми казаха как се влиза в сервизното му меню.
Тук разполагам с пулт RC19335003P, с който телевизора се управлява и се влиза в менютата му. Мога ли с него да вляза в сервизното и как? И след като си променя необходимите ми неща в сервизното как да запаметя промените и да изляза от сервизен режим?
Процесора на телевизора е SAA5564/M3 _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 24, 2009 15:47 Заглавие: |
|
|
Конкретно на този телевизор влязох в сервизния режим със следната поредица - 319753. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|