|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 13:22 Заглавие: Китайците нямат спирачки :) |
|
|
Вижте какъв mail са ми изпратили:
Dear Sir or Madam:
It is our pleasure to know you and your company.
I believe you would be enjoyed for our good services, excellent quality, faster delivery
and lower price.
Let me introduce our products to you first.
Layers---------------------------Bare Printed Circuit Board 2 up to 30L
orientation---------------------- Express Lead time,Prototype to volume order,High
density PCB
Materia-------------------------- FR4 High Tg Rogers Arlon Taconic Al-base Board
thickness---------------- - 0.2—8.0mm
Copper weight------------------- 0.5 OZ --- 5 OZ
Mini line width/space------------- 3mil/3mil
Mini finished Hole Size------------- 0.15mm
Surface treatment----------------- HASL, LF HASL , Chemical Gold,Immerion Tin/Silver,Gold
finger,OSP,Peelabe mask
Delivery time-----------------------24H for prototype,4-8days for mass production
Products Application----------------Communication,Military Avionics,Power
Supplier,Industrial Controller,Automobile and so on
Any more details please visit our website: http://www.chinapcbone.com Perhaps this
message comes to the wrong person, in that case please forward it to the person in your
company who is responsible for purchasing of printed circuit boards(PCB).
Looking forward to hearing from you soon!
With best Regards
Michelle Law
E-Mail: [email protected]
Phone: +86 (755) 27370200
Fax: +86 (755) 27395968
Mobile:+86-13612807580
Skype call:michelle.law.
MSN:[email protected]
____________________________________________________________ _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 13:24 Заглавие: |
|
|
| Е и? |
|
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 13:26 Заглавие: |
|
|
На всичко съм попадал ама да предлагат по пощите на хората печатни платки вече е извратено
Това без да имам нещо общо където и да е било са ми го изпратили. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 14:07 Заглавие: |
|
|
Направо си за "оплакване" .
Това щом е извратено какво ще кажеш за всичко останало - сини хапчета, уголемяване на оная работа, PhD степени, печалби от лотарията, посредничество при подялбата на някое наследство ....
Не виждам особен смисъл от цялата тази тема
Edit: За мен лично доста по-дразнещ е "руския" спам и този от някои наши измислени "лекторски", одиторски фирми, пък и от разни правитествени службици предлагащи как да цъфнем и вържем (срещу заплащане разбира се) при което съобщенията започват с курсивен дребен шрифт: Това е непоискано търговско съобщение според закона за .....
Поне се научиха да ползват електронна поща, че преди някоя и друга година размотаваха нощно време ролката на факса за няколко дена.
Последната промяна е направена от RC на Съб Авг 29, 2009 14:25; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 29, 2009 14:12 Заглавие: |
|
|
Амчи къв е проблема. Нежелан спам.
На седмицата ми се обажда на телефона поне една мадама от Хонгконг/Китай/Тайван/Южна Корея/Сингапур която в пространен разговор от полвин час ми обяснява какво произвеждала тяхната фирма/фабрика/гараж и колко евтино щяли да ми го дадат.Тая седмица като се замисля беше една италианка и една полякиня.
Сравнявам с българското отношение към клиента-днес една същата такава мадама от една БГ-фирма(която няма нищо общо с електрониката и на която и правя доста сериозен оборот) ми отговори по възможно най-вулгарния начин в прав текст на изкривено селски диалект типичен за село Голямо Малово-"Абе като не ти са угодни условията на наШТа фирма се разкарай".
Кво и пука на въпросната-тя е там не защото има интерес фирмата и да се развива(нищо че ако се развива и тя ще взима повече парички заплата),не-тя е там щото е (примерно) гадже на шефо и докато микицата и е привлекателна за сексуалните мераци на шефо-все ще е там закована на даденото работно място.А клиентите,културата на отношение към тях и т.н.-тях кучаата ги ели...
За съжаление трябва да се учим на правене на бизнес от комунистически Китай.В момента едно 95% от бизнеса ни е типично балкански.И като се замисля въпросните люде,наричащи себе си бизнесмени няма да е толкова лошо ако ги тресне една национализацийка и в последствие покопаят за 10-20 години канали в ТКЗСто под вещото ръководство на някой български психично болен Пол Пот. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|