Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Китайците нямат спирачки :)

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
the_bull
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Монтана(Студент в Русе)

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 13:22    Заглавие: Китайците нямат спирачки :) Отговорете с цитат

Вижте какъв mail са ми изпратили:
Dear Sir or Madam:

It is our pleasure to know you and your company.

I believe you would be enjoyed for our good services, excellent quality, faster delivery
and lower price.

Let me introduce our products to you first.

Layers---------------------------Bare Printed Circuit Board 2 up to 30L

orientation---------------------- Express Lead time,Prototype to volume order,High
density PCB

Materia-------------------------- FR4 High Tg Rogers Arlon Taconic Al-base Board
thickness---------------- - 0.2—8.0mm

Copper weight------------------- 0.5 OZ --- 5 OZ

Mini line width/space------------- 3mil/3mil

Mini finished Hole Size------------- 0.15mm

Surface treatment----------------- HASL, LF HASL , Chemical Gold,Immerion Tin/Silver,Gold
finger,OSP,Peelabe mask

Delivery time-----------------------24H for prototype,4-8days for mass production

Products Application----------------Communication,Military Avionics,Power
Supplier,Industrial Controller,Automobile and so on

Any more details please visit our website: http://www.chinapcbone.com Perhaps this
message comes to the wrong person, in that case please forward it to the person in your
company who is responsible for purchasing of printed circuit boards(PCB).

Looking forward to hearing from you soon!

With best Regards

Michelle Law

Sales Manager:Michelle Law

ChinaPCBOne – Professional PCB Manufacturer – Shenzhen China

Internet: http://www.ChinaPCBOne.com

E-Mail: [email protected]

Phone: +86 (755) 27370200

Fax: +86 (755) 27395968

Mobile:+86-13612807580

Skype call:michelle.law.

MSN:[email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 13:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Е и?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
the_bull
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Монтана(Студент в Русе)

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 13:26    Заглавие: Отговорете с цитат

На всичко съм попадал ама да предлагат по пощите на хората печатни платки вече е извратено Smile
Това без да имам нещо общо където и да е било са ми го изпратили.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 14:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Направо си за "оплакване" Smile .
Това щом е извратено какво ще кажеш за всичко останало - сини хапчета, уголемяване на оная работа, PhD степени, печалби от лотарията, посредничество при подялбата на някое наследство ....

Не виждам особен смисъл от цялата тази тема Confused

Edit: За мен лично доста по-дразнещ е "руския" спам и този от някои наши измислени "лекторски", одиторски фирми, пък и от разни правитествени службици предлагащи как да цъфнем и вържем (срещу заплащане разбира се) при което съобщенията започват с курсивен дребен шрифт: Това е непоискано търговско съобщение според закона за .....
Поне се научиха да ползват електронна поща, че преди някоя и друга година размотаваха нощно време ролката на факса за няколко дена.

Последната промяна е направена от RC на Съб Авг 29, 2009 14:25; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 29, 2009 14:12    Заглавие: Отговорете с цитат

Амчи къв е проблема. Confused Нежелан спам.
На седмицата ми се обажда на телефона поне една мадама от Хонгконг/Китай/Тайван/Южна Корея/Сингапур която в пространен разговор от полвин час ми обяснява какво произвеждала тяхната фирма/фабрика/гараж и колко евтино щяли да ми го дадат.Тая седмица като се замисля беше една италианка и една полякиня.
Сравнявам с българското отношение към клиента-днес една същата такава мадама от една БГ-фирма(която няма нищо общо с електрониката и на която и правя доста сериозен оборот) ми отговори по възможно най-вулгарния начин в прав текст на изкривено селски диалект типичен за село Голямо Малово-"Абе като не ти са угодни условията на наШТа фирма се разкарай".
Кво и пука на въпросната-тя е там не защото има интерес фирмата и да се развива(нищо че ако се развива и тя ще взима повече парички заплата),не-тя е там щото е (примерно) гадже на шефо и докато микицата и е привлекателна за сексуалните мераци на шефо-все ще е там закована на даденото работно място.А клиентите,културата на отношение към тях и т.н.-тях кучаата ги ели...
За съжаление трябва да се учим на правене на бизнес от комунистически Китай.В момента едно 95% от бизнеса ни е типично балкански.И като се замисля въпросните люде,наричащи себе си бизнесмени няма да е толкова лошо ако ги тресне една национализацийка и в последствие покопаят за 10-20 години канали в ТКЗСто под вещото ръководство на някой български психично болен Пол Пот.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети