| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
redbulldog Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 8:17 Заглавие: PCTV tuner от аналогов тв тунер от телевизор |
|
|
Здравейте! Искам да Ви попитам за следното нещо: има ли начин от обикновен тв тунер взет от тв платка на телевизор (тунера не е от тв ВеликоТърново, а от нов Watson с изгорял видеопроцесор) Ако някой има идея как да се сглоби въпросното "чудо" или има някаква схема за това как да се направи връзката ще съм Ви много благодерен. P.S. тунерът е SAMSUNG TECC2949VG28B.
Едит: Идеята е да стане като тв тунер за компютъра връзката м/у тунера и pc-то може да е осъществена между какъвто и да е прот просто ми трябва някаква схема как би било възможно да се сглоби това.
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 8:23 Заглавие: |
|
|
Не!
С демонстрираните ти представи - абсурд.
По принцип не е невъзможно, но е като към намерено копче да пришиеш балтон и въпросната цел не би оправдала вложените средства (без да се броят необходимите ти знания и умения и тяхното придобиване).
С една дума - забрави. |
|
|
 |
redbulldog Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 9:10 Заглавие: PCTV tuner от аналогов тв тунер от телевизор |
|
|
Окей. Просто попитах защото ми е интересно дали е възможно И все пак благодаря за бързия отговор. Приятен ден.  |
|
|
 |
|