| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 16:16 Заглавие: Philips Car400 пускане без дисплей |
|
|
Кода ми е известен, но радиото няма да се монтира в автомобил и ако може да се преработи неговия дъмп да не иска код и дисплей ще е добре. Прилагам оригиналния дъмп, пробвах с няколко други но не става. Модела е DC396-75E памет 24С16 _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 17:30 Заглавие: |
|
|
Готово. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 17:54 Заглавие: |
|
|
mitachi благодаря за бързия отговор. Радиото тръгна без код и дисплей само дето не светят копчетата но това не е проблем ще остане така. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 18:02 Заглавие: |
|
|
Е това не е свързано с цялата работа. Пусни му 12V на извода за осветление и готово. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 08, 2009 18:16 Заглавие: |
|
|
вярно, че иска трети + за да светят. Подведох се от това,че преди да ми преработиш този дъмп пробвах с един и като като включа и светвах копчетата и дотам. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
|