| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 18, 2009 16:38 Заглавие: Разкодиране на Sony Ericsson k550i |
|
|
Досега не ми пречеше, че телефонът е кодиран, но отскоро започнах да го ползвам и като модем и ми трябва при идване в България. А не ми се купува трети телефон(два нося постоянно).
Ще замоля някой колега от Габрово или София да ми изпрати код, а аз ще имам грижата при първото влизане в страната(до месец-месец и половина) да му заплатя услугата, все едно че той го е разкодирал.
За да не се получи недоразумение, на лични първо ми изпратете предложение за цената, а аз ще потвърдя само на един обадил се, за да ми изпрати после и кода(иначе ще стане да дължа на 15-20 човека разкодиране ).
IMEI: ..... Оператор: ...
Последната промяна е направена от emil74 на Пет Сеп 18, 2009 19:30; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 18, 2009 17:23 Заглавие: |
|
|
| Махни си IMEI от поста !!! Да бе писал и държавата. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 18, 2009 19:28 Заглавие: |
|
|
| Благодаря! Направо не се сетих... Трия и оператора. Ако някой иска да помогне, ще му ги пратя на лични. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 19, 2009 15:35 Заглавие: |
|
|
По-друга ми беше идеята...
Имам някои калкулатори, но не включват DB2020. Не ми е проблем и да купя адекватен калкулатор или софтуер за отключване през USB-предлагане има, а и цените са колкото за няколко разкодирания. Но не се занимавам с телефони и не искам да започвам.
Иначе, отключване(разкодиране) предлагат и тук срещу сума от 10-15 евро. Нищо работа като цена. Нищо няма да се сбърка и като дойда в България да вляза в първия видян сервиз.
Просто исках да се видя с някой колега от форума, да пием по кафе и така... Някак е по-логично да дам сумата на някой, когото познавам от тук.
Така... кодът се оказа скрит под една банкнота от 10 евро...  |
|
|
 |
zszbg Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 0:27 Заглавие: кодът се оказа скрит под една банкнота от 10 евро |
|
|
| emil74 написа: | По-друга ми беше идеята...
Така... кодът се оказа скрит под една банкнота от 10 евро...  |
*Лоши хора*-да дойдат да им обменим банкн. по 10лв. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 29, 2009 8:18 Заглавие: |
|
|
| Всичко е точно. Само, че не стана както го бях планирал, ами го дадох в първия сериз тук. |
|
|
 |
|