| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dimitrov_ivo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 22:32 Заглавие: DVD JVC XV-THS8 |
|
|
Колеги!Това двд има видео сигнал само на изхода компонент ,а на скарта го няма .Опитах се да вляза в setup,menu ,но не ми позволява и не мога да избера изхода който искам да ползвам.Предполагам че ще ми е нужен дъмп ,но не открих в нета.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помогне.Благодаря предварително. _________________ нищо не е вечно на този свят |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 22, 2009 23:22 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Опитах се да вляза в setup,menu |
Пробвай при отворен трей. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 7:26 Заглавие: Re: DVD JVC XV-THS8 |
|
|
| dimitrov_ivo написа: | | ....Опитах се да вляза в setup,menu ,но не ми позволява и не мога да избера изхода който искам да ползвам.Предполагам че ще ми е нужен дъмп ,но не ..... |
Аз бих започнал с много внимателно четене на ръководството на потребителя. При тези марки е сериозно четиво като обем и вътре пише доста неща.
От това което си написал до тук нямам усещанетто, че трябва да ровиш където и да било, а още повече пък и "дъмп" да е нужен. |
|
|
 |
dimitrov_ivo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2009 22:41 Заглавие: |
|
|
за съжаление клиентът не пази никаква документация след изтичането на гаранционния срок,а аз до момента не успях да открия и в нета за този модел.Ако някой има нещо за този модел ,ще бъда много благодарен.Пробвах и при отворен трей но не влиза в менюто. _________________ нищо не е вечно на този свят |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
|