|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dare Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 28, 2009 9:36 Заглавие: От къде да купя цифрови/линейни сензори за ток? |
|
|
Здравейте,
от къде в София мога да купя цифрови/линейни сензори за ток? Става дума за подобни датчици: http://www.cy-sensors.com/HallCurrent.htm
Необходимо ми е да меря прав ток до към 20-30А. Намерих не малко елементи по чуждите сайтове, но нито един не мога да намеря чрез сайта например на пасат или комет.
Как точно се казва на български език това чудо(Hall effect transducer) и ще ви бъда признателен ако ме упътите към магазин в София, от където ще мога да си го поръчам/купя или да ми кажете абревиатурата на подобни елементи, които евентуално се продават по магазините в София.
Благодаря ви предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 28, 2009 9:50 Заглавие: |
|
|
Токов сензор/преобразовател (на базата) на "ефекта на Хол".
Може да попиташ тук. |
|
|
 |
dare Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 28, 2009 17:16 Заглавие: |
|
|
Благодаря, точно това ми трябва. Ако се намери сега и нещо посредата между предлаганите от тях модели до към 30А , но в краен случай при нужда ще се плащат 40лв. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|