| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 15:39 Заглавие: ПДУ за ТВ WALTHAM CT-3841DT - Решено |
|
|
Търся пулт за този телевизор с DVD, не е при мен, но ако не може по модела ще накарам човека да го донесе.
Последната промяна е направена от vescherry на Съб Сеп 26, 2009 16:52; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 15:54 Заглавие: ре: |
|
|
| Пробвай с PILOT 4189, но не е сигурно, DVD-то няма да го управлява. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 16:17 Заглавие: |
|
|
Този "WALTHAM" със сигурност няма нищо общо с това накъдето го засили (не само заради DVD).
vescherry, това инфо което си дал е крайно недостатъчно дори за някакво смислено предположение само. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 16:22 Заглавие: |
|
|
| Ами и аз си мислех, че без да се отвори няма как. Ще накарам човека да го донесе и ще пиша пак. Засега приятна вечер. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2009 13:46 Заглавие: |
|
|
| На шасито пише VESTEL 11AK57-4. ТВ реагира най-пълно на код 103 на Pilot Supertel. Работи почти всичко с изключение на това, че като влезеш в менюто и искаш примерно да регулираш параметър някакъв(контраст, яркост, номер на канал), може да се намали но никакъв бутон не пасва за увеличаване. DVD-то не го хваща изобщо. Има и меню гледам за цифрова ТВ DVB-C и слот за карта отзад. Ето тук снимки. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2009 15:03 Заглавие: |
|
|
| vescherry написа: | | ......Работи почти всичко с изключение на това, че като влезеш в менюто и искаш примерно да регулираш параметър някакъв(контраст, яркост, номер на канал .... |
Имам определени съмнения, че това е така.
Не веднъж съм отправял молба когато се пишат подобни неща, да се конкретизира: еди кой си бутон от код ххх прави това и това, а този бутон - прави еди какво си.
Сигурен бъди, че е много различно когато "разцъкваш" с дистанционното да ти изглежда всичко ясно и наред, когато обаче се чете това - не е много ясно какво точно се казва (или поне на мен).
Моя съвет е да вземеш един пулт на Вестел от типа 2040 или неговите производни или еквиваленти P2500, FRC2040.
Провери с него до колко то ще съответства на телевизионната част (подробно).
След това, ако за самото DVD има изведени някакви негови бутони - сложи един диск и с бутона Play би трябвало да тръгне и телевизора да се превключи към него.
С някой универсален (желателно е да е Pilot, VISA или MAK) потърси дали няма да излезе някакъв код на който се обажда DVD-то (независимо как).
Много е вероятно при тази "марка" да има чисто (почти) механичен сбор на две "железа" в една кутия. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2009 16:51 Заглавие: |
|
|
Ами стана пълнофунционално със сбор от три кода за ТВ-то. Няма на този Pilot Supertel кодове за DVD. Ще потърся нещо и за него. Благодаря, за съветите, като с това долу-горе се решава проблема.
Закривам темата. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2009 16:55 Заглавие: |
|
|
| vescherry написа: | | Ами стана пълнофунционално със сбор от три кода за ТВ-то. ...за съветите, като с това долу-горе се решава проблема.... |
Никъде не съм споменавал кодове специално за DVD!
Щом постигнатия резултат те удовлетворява - така да бъде.
Само, че какъв беше смисъла тогава от пускането на тази тема въобще  |
|
|
 |
|