| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 25, 2009 13:16 Заглавие: Купувам устройство с импулсно управление на 220 волта |
|
|
Купувам устройство работещо с монети, или подобно с импулси и с възможност да се регулира големината на импулса или с фиксирани настройки, но да има 5 и 10 минути поне.
Необходимо е да се регулира работата на уред работещ на 220 волта по време. Да го запуска при пускане на монета /или друго/ и да го спира след изтичане на посочения интервал.
Ми май това е
Може и да е направено по поръчка от специалист, но да е с "купешки вид".
Ще ми трябват повече от едно .........
Предложения може тук или на SKYPE dakiss1 _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dragon_hifi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 25, 2009 18:51 Заглавие: |
|
|
Питай тез дето имат детски въртележки и разни такива с монети. _________________ GSM 0898677185
LZ2BMB
www.belectric.eu |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2009 18:41 Заглавие: |
|
|
като напишеш монетен валидатор и таймер в гугъл излизат много фирми, които само това правят.
Основната цена тук е на самия механизъм за моентите - да връща ресто, да разпознава монета и т.н- цените според моделите могат да ситгнат до 300, 400 лв и повече.
Самата електроника според зависи какво искаш да прави също цените варират - от 60 лв до стотици.... _________________ www.epd.hit.bg - хоби и професионална електроника |
|
|
 |
dakiss Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 26, 2009 20:09 Заглавие: |
|
|
ОК ... благодаря и на двамата за съветите. Помогнахте ми много. _________________ Който не знае - пита. Лошото е ако пита над два пъти. |
|
|
 |
|