| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nnnn1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 30, 2009 20:52 Заглавие: автоаларма КЕ 1000 |
|
|
| Купих от Пулсатор алармата,но не мога да я запусна ,а и досега не съм се занимавал с аларми,ако някой има опит в тази област.. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 19:51 Заглавие: |
|
|
Ами защо си я купил тогава?На боб ли да хвърляме,що ли?Схема има ли? _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
nnnn1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 20:40 Заглавие: |
|
|
| на село си правя охрана на къщата,дано възпря циганиорите,наблизо няма Сот,наслагал съм датчици за движение,ключета,сирена..идеята е дистанционно да я запускам и спирам,затова и купих алармата за кола..за 35 лв.,не е голяма загуба и да не я запусна,има инстукция,бутон.клема +,маса,пише даваш контакт,натискаш определен брой пъти бутона и т. н.,но не се получава,на изхода за сирена не излиза +12 в...ако си от София да ти я донеса и да кажеш какво пиеш.. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 20:59 Заглавие: |
|
|
Гледайте бе хора:
 |
|
|
 |
nnnn1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 01, 2009 21:03 Заглавие: |
|
|
благодаря все пак,дано се обади някой от София.
Модерирано от RC
Не се отговаря с този бутон
В радел "Общи ... " има тема по въпроса.
Също така има и това. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 11:07 Заглавие: |
|
|
Има си аларми за дома с дистанционни. Да си вземаш автомобилна и да е преправяш честно казано е безмислено. Автомобилните датчици и тези на "офис" алармите дават сигнали на различен принцип. Трябва и адаптер със осигуряване зарядка за акумулатор да осигуриш за нормалната работа на системата... в никакъв случай няма да излезе по-евтино а за главоболията да не говорим. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
nnnn1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 02, 2009 14:33 Заглавие: |
|
|
| [quote="Nimi"]Има си аларми за дома с дистанционни. Да си вземаш автомобилна и да е преправяш честно казано е безмислено. Автомобилните датчици и тези на "офис" алармите дават сигнали на различен принцип. Трябва и адаптер със осигуряване зарядка за акумулатор да осигуриш за нормалната работа на системата... в никакъв случай няма да излезе по-евтино а за главоболията да не говорим.[/quote]Благодаря за съвета,но вече всичко съм направил,само къде външните датчици ми сработват понякога при вятър,а алармата и без това съм я купил,ще отида в някой сервиз да ми я настроят,с този бутон не мога да се оправя.. |
|
|
 |
|