|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Linux_Man_2004 Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 17:04 Заглавие: Тонколони Респром ОТМ 1-02 |
|
|
| Имам тонколони от вече споменатия модел: Респром ОТМ 1-02. За съжаление преди време едната падна и се счупи вътре говорителя. Сега ми потрябваха ама не мога да я отворя та да залепя (ако трябва и поправя) счупените части. Развих болтчетата и в момента в който се опитах да я отворя не мога да разлепя двете части. Дали случайно някой е отварял подобен модел тонколони и дали наистина са залепени двете части. Моля помогнете ми. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 17:12 Заглавие: |
|
|
При старите модели слагаха за уплътнение болкит.
Това е една пластична маса която не изсъхва уж.
Плзваха я в строителството.
По - лесно се отваря като се стопли - ама не на котлона . Примерно на слънцето.
Пробвай. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2005 19:41 Заглавие: |
|
|
Ако не греша са черни с голям говорител за бас/среди и малък за пищялка, както и дупка за басрефлекс.
6 видии отзад
Ако е това, за което се сещам, напъвай смело.... проблема най вероятно е в боята _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Linux_Man_2004 Гост
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 22:20 Заглавие: Мерси |
|
|
Мерси много за полезните съвети, само че аз по нрав съм малко нетърпелив и ме човъркаше отвътре, затова преминах към грубата сила: 2 часа я рязах тая тонколона - българска работа, здраво направено. Сега всичко е ОК само дето се чудя как да залепя отрязаното парче.
Отново благодаря много. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|