Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

АБЕ КАКВО СТАВА ТУК?!?!?

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 08, 2009 22:00    Заглавие: АБЕ КАКВО СТАВА ТУК?!?!? Отговорете с цитат

Вчера,къмто 19:30 свежа, обява, от свеж младеж, от Пазарджик/Панагюрище в "купувам/продавам" -"продавам две лампови радия по 35 лв или двете за 60лв".Мой приятел пред мен е първия обадил се, 15 мин GSM разговор...уговорка за начина на пращане,за начина на плащане и всичко е точно.Днес се оказва,че въпросния "селлър" е продал радиата си на друг, поради предложена по-висока сума.А темата я няма да го похвалим, колко е коректен. Искам да питам аз, кой от "многоуважаваните" модератори се възползва от правата си, за лични облаги ,съответно съзнавам че отговор няма да получа... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Чет Окт 08, 2009 22:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Само да напиша че аз бях тоя дето звънна, гледам че другите теми се заключват и стоят заключени със забележка, а тая не. Не изглеждаше и нередовна, изписано какво се продава с цени и телефон. Ама нали трябва някой да мисли и за себе си, обявата е трийната понеже може да си позволи
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 08, 2009 22:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoy40, не допускаш ли, че "коментариите" са ти малко попресилени?
Кой е бил въпросния селлър?
Имало ли е други постове след неговия?
Защото в последния случай би могъл да я изтрие и сам.
Ако обърнеш малко внимание във въпросния раздел дори и при изрично изявено желание да бъде изтрита - темите не се трият, а им се слага катинара.
И подобен тон ми идва малко в повече - твоя и следващия пост.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Окт 08, 2009 23:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато се хвърлят подобни нападки в публичното пространство е редно човек и да може да се аргументира кой е тоя модератор който "се е възползвал от правата си за лични облаги".И съответно да се докаже това черно на бяло.
Аз съм единствения човек от модераторите на раздела,който като гледам има въобще някакъв интерес към радиопарати,така че предполагам нападките ще да са към мене Confused
Само да уточня обаче-
-колкото и да се напъвам да се сетя-през последните година-две не се сещам да съм закупувал радиоапарат.
-колкото и да се напъвам да се сетя-мисля че никога не съм купувал някакво радио от този форум.
-колкото и да се напъвам да се сетя мисля че през последните поне година-две поне нито съм ремонтирал,нито съм пипвал въобще радиоапарат,щото на главата са ми куп други грижи и задачи и за хобита не остава време.
-колкото и да се напъвам да се сетя мисля че в къщи,в склада и в магазина ми в момента няма нито един ретро,лампов или къвто и да бил радиоапарат.Който не вярва може да заповяда още сега да му връча връзката ключове от къщи,склад и магазин,таван,мазе и още квото се сети и му разрешавам да рови,да тараши,да обискира като полицай и въобще да прави квото ще...Включително и въпросния Стойчо.Барабар с телефонни разпечатки мога да му изкарам дали имам разговори към въпросния номер,ако желае. Laughing
Не горя от желание да доказвам че "нямам сестра",но щом се налага...
На Стойчо подобно поведение не му е за сефте-преди месец му изтрих едни доста озлобени коментари от "Купува-Продава",миналата седмица пак една подобна тема с нападки срещу модератор така че мисля да стига толкоз.Участието му в този форум приключва.Поне докато не се извини.Не на мен,а на целия модераторски екип на форума,щото обвиненията като гледам са към модератор без да е посочено кой конкретно е той.
На лични,по телефона,имейла и т.н. можем да си се нападаме и обвиняваме за каквото си щем и колкото си искаме-но опре ли се да се подхвърлят такива нападки и обвинения публично е хубаво човек да е сигурен не на 100,ами на поне 1001% в предположенията си.
От Милен ще се радвам все пак да получа на лични потребителското име на въпросния продавач,както и телефона му щом му е звънял.

Конкретно за темата не знам-ако темата е имала упоменати цена и град-гарантирам на 100% че не съм я изтрил аз.Това са единствените критерии които прилагам за теми във въпросния раздел.

P.S.Получих ги-номера е този
Цитат:
0896366152
и след пускане с търсачката явно иде реч за този потребител-
http://forum.eshop.bg/profile.php?mode=viewprofile&u=39734
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети