| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:20 Заглавие: DVD Elite DTH-757P |
|
|
Здравейте колеги,
докараха ми въпросното DVD с проблем при вкарване и изкарване на диска / не винаги изпълняваше фумкцията / Това се оправи но се получи друг проблем. Оставих го включено за около 10 мин и излезнах.След като се прибрах на екрана нямаше никаква индикация.Екранчето свети но липсва индикацията и съответно не изпълнява никаква команда нито от панела нито от дистанционото.Ако на някой му се е случвало нещо подобно да даде съвет тъй като блокирах!! Няма разлика в захранващите напражения , ако поставя диск намира го но не мога да направя нищо.... _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:40 Заглавие: |
|
|
| Опитай да направиш ресет на процесора. |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 10:52 Заглавие: |
|
|
Здравейте колеги
Noel Презапой чипа на Front Panel-a.Успех  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:20 Заглавие: |
|
|
| REMZ> написа: | Здравейте колеги
Noel Презапой чипа на Front Panel-a.Успех  |
За съжаление , няма ефект  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:46 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | За съжаление , няма ефект |
Пробвай със смяна на този чип,презапои ли PCB DECODER-a , въсможно е процесора да прегрява,всеки път ни прави този номер  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2005 11:50 Заглавие: |
|
|
Ще търся но това ще е понеделник живот и здраве. Когато започна да вкарва и изкарва касетата нормално работи доста време , така че не ми се вярва да е от прегряване . Може би му е дошло времето Благодаря. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
musketeer Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 08, 2006 20:30 Заглавие: Re: DVD Elite DTH-757P - описание PLS |
|
|
| много спешно ми трябва кода за родителски конторл - явно по дефолт е включен на този модел, а книжката е потрита.... моля за помощ - не знам как ще ми реагират в сервизен център - вероятно ще го кажат, но чак утре.... |
|
|
 |
|