| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kostadinov77 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 7:48 Заглавие: пролем с лаптоп асус-забива при стартиране |
|
|
здравейте,кипух си латоп асус про55 преди месец и отогава досега ми забива при старстиране.кам 7 пъти е ходил в сервиза и ми казват че са сменили хардидска,но няма ресултат.като го рестартна се оправя.
кажете от какво може да е и дали му пречи че го рестартвам??????? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 7:54 Заглавие: Re: пролем с лаптоп асус-забива при стартиране |
|
|
Нали е в гаранция!?Отивай да ти го сменят или да го опраят какво ги жалиш и ще си тровиш нервите? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2009 8:20 Заглавие: |
|
|
Носиш го,сменят ти го и толкоз.И без това така зададен въпроса без никакви подробности е лишен от смисъл.От всичко може да е.
И пътьом като носиш лаптопа мини през някоя книжарница та си закупи един "буквар" и една "читанка"(не знам сега как се викат-по наше време бяха така).
То и аз не пиша идеално,ама...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
zaioristu Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2009 23:20 Заглавие: |
|
|
Проблема може да е в операционната система или програмите.В сервиза тестват само хардуера.С лицензиран софтуер ли е.
П.С. И няма да ти го сменят по никакъв начин |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Окт 11, 2009 21:10 Заглавие: Re: пролем с лаптоп асус-забива при стартиране |
|
|
| kostadinov77 написа: | | кам 7 пъти е ходил в сервиза |
7 пъти си го носил, но още държиш на него? Скандал с шефа на магазина в средата на приемната и изискване за смяна на машината с нова такава и възстановяване на инфото или връщане на парите! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|