|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Slav4aE39 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 10:17 Заглавие: ПИЕЗОЕЛЕКТРИчНИ ДАТчИЦИ |
|
|
| Здравейте всички, нов съм във форума Ви. Имам питане към компетентните по казуса ми. Имам два пиезо датчика (които са от баланс машина няма производител поне в нета немога да намеря) единия е разлепен корейски са и не са стабилни показанията им би ли могло да бъдат отремонтирани или някакъв друг вариянт. Извинете ме ако не съм спазил някои от правилата Ви. Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 12:06 Заглавие: |
|
|
Тези датчици нямат ли си модели? Нищо ли не пише на тях? Снимки не може ли да направиш?
И защо се извиняваш за правилата ? Явно не си ги прочел ... |
|
|
 |
Slav4aE39 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2009 13:40 Заглавие: |
|
|
На тях не пише нищо, не мога да открия и фирмат произвела машините в нета, снимки ще дам, но по-късно за правилата сега ще ги чекна. Датчиците работят на две оси взаимо свързани абциса и ордината единия е леко разлепен ще кача снимки. Но ме обеспокоява това, че може би тази машина вече не би могло да бъде възтановена!
Не съм запознат обаче с този вид технология и бих искал да събера инфо от компетентните и хората с опит в областа. Тези датчици работят и се тарират спрямо дадената машина и се съгласуват с нейния софтуеар какъв изход бих могъл да търся при тази ситуация при положение, че никой от вносителите на подобни машини не предлага решение и немога да открия хора с опит в областа които биха могли да бъдат полезни! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|