| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MoToPsIHoPaD Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 15:20 Заглавие: tonkoloni-naprava |
|
|
zna4i iskam da po4na da praq tonkoloni are koito razbira da mi dade nqkakvi idei kato obem na sandaka,filtri,govoriteli...?
Тук се пише на кирилица  _________________ Sansui-The Pure Power! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 20:34 Заглавие: Re: tonkoloni-naprava |
|
|
| MoToPsIHoPaD написа: | | zna4i iskam da po4na da praq tonkoloni are koito razbira da mi dade nqkakvi idei kato obem na sandaka,filtri,govoriteli...? |
Идеи всякакви може да ти дадем, но кажи с какво ще ги захранваш(усилвател - каква мощност е и за какъв импеданс е). _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 11, 2005 20:51 Заглавие: Re: tonkoloni-naprava |
|
|
| MoToPsIHoPaD написа: | | zna4i iskam da po4na da praq tonkoloni are koito razbira da mi dade nqkakvi idei kato obem na sandaka,filtri,govoriteli...? |
серийно или единични бройки ако е серийно трябва да завършиш висшо
ако е единични бройки трябва да прочетеш туи онуи и може да направиш свестни колони(не добри ) _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 0:35 Заглавие: |
|
|
zna4i stava vapros za edeni4ni broiki ne za seriino proizvodstvo ako moje da mi kajete ne6to polezno nai ve4e kak se smqta obem 6te vi bada blagodaren aa i zna4i 6te gi zahranvam sas resivar 4 kanalen 8x100 wata izvinqvam se za sega 4e ne pi6a na kiriliza no skoro 6te sloja programata zaa pisane na kiriliza i 6te po4na da pi6a na neq
Форумът има вградена кирилизация |
|
|
 |
Vladi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2005 20:10 Заглавие: |
|
|
Щом усилвателя ти е 100 вата(но дали е синусоидална не знам) на канал предполагам, че ще е добре говорителите да са ти минимално 10' или по-добре 12'. Обема за едно такова озвучително тяло трябва да е: за 10' говорител 45-60 литра, за 12' говорител 60-80 литра. Може и да увеличаваш обема и повече от тези които ти дадох, но не много. Иначе ще се промени много звуковата характеристика на озвучителното тяло. _________________ BE ON EDGE |
|
|
 |
|