Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

tonkoloni-naprava

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
MoToPsIHoPaD
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 15:20    Заглавие: tonkoloni-naprava Отговорете с цитат

zna4i iskam da po4na da praq tonkoloni are koito razbira da mi dade nqkakvi idei kato obem na sandaka,filtri,govoriteli...?

Тук се пише на кирилица Exclamation
Vladi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 20:34    Заглавие: Re: tonkoloni-naprava Отговорете с цитат

MoToPsIHoPaD написа:
zna4i iskam da po4na da praq tonkoloni are koito razbira da mi dade nqkakvi idei kato obem na sandaka,filtri,govoriteli...?

Идеи всякакви може да ти дадем, но кажи с какво ще ги захранваш(усилвател - каква мощност е и за какъв импеданс е).
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Апр 11, 2005 20:51    Заглавие: Re: tonkoloni-naprava Отговорете с цитат

MoToPsIHoPaD написа:

серийно или единични бройки ако е серийно трябва да завършиш висшо
ако е единични бройки трябва да прочетеш туи онуи и може да направиш свестни колони(не добри Very Happy )
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Апр 12, 2005 0:35    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i stava vapros za edeni4ni broiki ne za seriino proizvodstvo ako moje da mi kajete ne6to polezno nai ve4e kak se smqta obem 6te vi bada blagodaren aa i zna4i 6te gi zahranvam sas resivar 4 kanalen 8x100 wata izvinqvam se za sega 4e ne pi6a na kiriliza no skoro 6te sloja programata zaa pisane na kiriliza i 6te po4na da pi6a na neq

Форумът има вградена кирилизация Exclamation
Върнете се в началото
Vladi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Gabrovo

МнениеПуснато на: Вто Апр 12, 2005 20:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Щом усилвателя ти е 100 вата(но дали е синусоидална не знам) на канал предполагам, че ще е добре говорителите да са ти минимално 10' или по-добре 12'. Обема за едно такова озвучително тяло трябва да е: за 10' говорител 45-60 литра, за 12' говорител 60-80 литра. Може и да увеличаваш обема и повече от тези които ти дадох, но не много. Иначе ще се промени много звуковата характеристика на озвучителното тяло.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети