| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Алекс93 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 19:33 Заглавие: Помощ усилвателя ми прави проблем |
|
|
Здрвейте, моля да ми помогнете, усилвателя нещо ми прави проблем, значи усилвателчето е за кола: Blaupunkt THA 280 значи първия път го откарах на ремонт и ми смениха крайното стъпало, и ми искаха 40 лв ремонт ... после свиреше свиреше и накрая почна да пука нещо ...
значи като го пусна свети PROTECTION и POWER-а мига, и когато мигне, подава сигнал на говорителя и се получава едно ПУК ПУК ПУК ... от баса ... подава сигнал ... някъв
въпроса е че кво ли не пробвах, махнах сигналните кабели и само усилвателя да е пуснат ... и нищо все 1 и също, после го дадох пак на ремонт и тия ми взеха 15 лв и не казаха какво му е точно ..
казаха че му е било обърнато напрежението ... а нищо такова не е имало ...
след това като го взех пак ми направи тоа проблем, свирна свирна и днес слизам да послушам музика ... и пускам сд-то и почна да пука, а вчера свиреше без проблем, за свързването на кабелите няма проблем сичко е точно..
Въпроса е че ако им го дам на тия е ясно че пак ше ме одрусат с пара .. и няма да го оправят качествено... то усилвателя струва 100 лв те 55 ми взеха до ся ...
Моля помощ, че вече се изнервям ... никой ли незнае какво значи точно тази защита... (свети червено - PROTECTION, и зеленото - POWER мига и точно като светне зеленото удря БАСС) МОЛЯ ПОМОЩ СПЕШНО ! БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ ПО ТЕМАТА  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 19:47 Заглавие: Re: Помощ усилвателя ми прави проблем |
|
|
Ако ти беше обърнато захранването както са ти казали тия "майстори" щеше да е изгорял предпазителя и евентуално защитния диод който е вътре щеше да е на късо..Едва ли някой така може да ти го оправи през форума.Най малкото Ти трябва да имаш поне малка представа от такава техника и като цяло.Виж някой колега от форума който ти е на близко и се съгласи да го оправи и евентуално някаква гаранция..Вземи си замири съпротивлението на говорителя към който е вързан! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Алекс93 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 20:16 Заглавие: Re: Помощ усилвателя ми прави проблем |
|
|
херц ес 300 .. съпротивлението е 4 ома
а то в описанието си го дават и 2 ома стабилен ...
въпроса е че какво ли не пробвах, със без чинчове, със без говорител ... се 1 ... |
|
|
 |
Алекс93 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 21:09 Заглавие: |
|
|
и ся егати хората сте
що ми фърли темата в коша бре, то е ясно че няма да се оправи така през форума, просто искам да видя мнения, и та да се ориентирам какво му е на стъпалото .....................  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 18, 2009 22:57 Заглавие: |
|
|
Това обръщение те съветвам да го ползваш вкъщи.
Темата ти е тук
-защото си неграмотен
-защото те мързи да прочетеш правилата на форума.
-защото това с което си се захванал си нямаш хал-хабер от него и вече ти се каза какво да направиш.
А защото вместо да си я откоригираш тръгна "с рогът напред" отнасяш и съвсем официално предупреждение  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|